«Καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σε δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας τόνισε ότι αν ο Ολυμπιακός είναι προσηλωμένος θα πάρει αυτό που θέλει.
Πηγή: sdna.gr
«Καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ ο ΠΑΟΚ»


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουχαλάκης στη ΝΟVA:

Για το πρώτο ματς με την Άρσεναλ:

"Έχω την εντύπωση με τον τρόπο που έζησα το πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο και κατά τη γνώμη μου το 0-0 θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Δυστυχώς με αυτές τις ομάδες αν χάσεις τη συγκέντρωση σου, κάποια στιγμή θα το εκμεταλλευτούν. Αυτό έγινε στη φάση του γκολ. Η φάση δεν μύριζε γκολ και δεν ήμασταν τόσο προσηλωμένοι. Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας. Οι σκέψεις μας ήδη βρίσκονται στο παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα χαρακτηριστικά και δεδομένα που θα συναντήσουμε".

Για τη ρεβάνς στο Λονδίνο:

"Σε όλη μας την ευρωπαϊκή πορεία εχουμε κοιτάξει τους αντιπάλους μας στα μάτια. Σίγουρα θα πάμε στο Λονδίνο με την πεποίθηση οτι μπορούμε να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε. Πρέπει να αμυνθούμε καλά, να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε την πρόκριση".

Για το γεγονός πως χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο όταν αποχώρησε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ:

"Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις πως οι κόποι σου με κάποιον τρόπο ανταμοίβονται. Οι φίλαθλοι καταλαβαίνουν τι δίνει κάθε παίκτης μέσα στο γήπεδο. Τους ευχαριστώ πολύ και αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλέυω για την ομάδα, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Χθες από το πρώτο λεπτό ήταν μαζί μας και μας βοήθησαν πολύ για να πιέσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο".

Για το αν γίνεται να καθαρίσει τόσο γρήγορα το μυαλό:

"Προλαβαίνει να καθαρίσει το μυαλό γιατί από την αρχή της σεζόν πηγαίνουμε έτσι. Κάθε τρεις μέρες έχουμε αγώνα και μάλιστα σημαντικό αγώνα. Δεν έχει ηρεμήσει το κεφάλι και τα πόδια. Έχουμε τους παίκτες, έχουμε την εμπειρία και δείξαμε και το προηγούμενο διάστημα πως μπορούμε να μεταπηδήσουμε από τη μία διοργάνωση στην άλλη με την απαιτούμενη προσοχή και αυτό θα κάνουμε και τώρα".

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ:

"Ο Μίσιτς είναι ένας παίκτης που προσφέρει πολλά στο επιθετικό κομάτι, όπως και ο Σβιντέρσκι για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Ο Γιαννούλης και ο Λημνιός κάνουν καλή χορνιά, όπως και άλλοι. Είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ. Αυτό που έχει σημασία είναι πως θα είμαστε εμείς, τι δικαιώματα και τι χώρους θα δώσουμε. Αν είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Για το αν τους δίνει άλλο αέρα το γεγονός πως πηγαίνουν ως πρωτοπόροι στην Τούμπα:

"Αυτός ήταν ο στόχος μας στην αρχή της χρονιάς. Να ξεκινήσουμε πρώτοι και να τελειώσουμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας κάθε χρόνο. Έχουμε σταθερότητα και μπορούμε να επιβληθούμε σε κάθε αντίπαλο. Αν ειμαστε καλά, μπορούμε να κερδίζουμε και κάποιες φορές εύκολα".

Για τους 5.500 φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο:

"Ο κόσμος είναι μαζί μας και διψάει για αυτά τα ματς. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλα και η Ευρώπη μάς απασχολεί, καθώς έχουμε δαπανήσει πολλές δύνάμεις στα ευρωπαϊκά ματς. Έχουμε ελπίδες, αλλά δεν φοβόμαστε κάτι. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει!".

Διαβάστε ακόμη...