Ζητά επιστροφή βαθμών ο Ολυμπιακός

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της Ξάνθης αναφορικά με την μετοχική της σύνθεση και την εισήγηση της ΕΕΑ για για ανάκληση του πιστοποιητικού της και υποβιβασμό.
Πηγή: thessports.gr
Ζητά επιστροφή βαθμών ο Ολυμπιακός

Στον χώρο όπου γίνεται η διαδικασία, υπάρχει… φυσικά εκπροσώπηση και από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει μανιωδώς βαθμούς από το πουθενά ώστε να καταφέρει να ξεφύγει λίγο παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, ενόψει και του ντέρμπι της Τούμπας όπου πλησιάζει.

Πιο συγκεκριμένα, οι νομικοί των «ερυθρολεύκων» ζήτησαν να τους επιστραφούν οι βαθμοί της λευκής ισοπαλίας του πρώτου γύρου στα «Πηγάδια», ενώ για να δείξουν το… ενδιαφέρον τους για το καλό του ελληνικού πρωταθλήματος, υποστήριξαν ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί με όλες τις ομάδες όπου αγωνίστηκαν οι Θρακιώτες.

Ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, νομικός Ολυμπιακού κανει λόγο και αυτός για έννομο συμφέρον στον βαθμολογικό τομέα. «Η Ξάνθη είναι σε τροχιά εισόδου στο πλέι οφ. Η συμμετοχή της στα πλέι οφ θα αλλοίωνει τους όρους του ανταγωνισμού. Εμείς κάναμε την καταγγελία και έχουμε έννομο συμφέρον»

Χατζησαββάογλου και Σουλούκου, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ζητούν να ισχύει αναδρομικά η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής, να ακυρωθούν όλα τα αποτελέσματα της Ξάνθης δηλαδή και να επιστραφούν οι βαθμοί στις ομάδες και στον Ολυμπιακό που είχε χάσει βαθμούς στον αγώνα του α’ γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...