Τι είπε και τι εννοούσε ο Δώνης με τις... βόμβες που έριξε!

Από sdna.gr: Ο Δώνης απασφάλισε με τις δηλώσεις του για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού, αλλά και του ίδιου στο σύλλογο και το SDNA αποκρυπτογραφεί τους λόγους που προκάλεσαν την έκρηξή του.
Πηγή: sdna.gr
Τι είπε και τι εννοούσε ο Δώνης με τις... βόμβες που έριξε!

Ο Γιώργος Δώνης απασφάλισε με τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού, αλλά και του ίδιου στο σύλλογο. Το SDNA αποκρυπτογραφεί τους λόγους που προκάλεσαν την έκρηξή του, καταγράφοντας τι είπε και τι μπορεί να εννοούσε σε όλα τα θέματα που καταπιάστηκε.

ΤΙ ΕΙΠΕ, ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ

-Για τα λάθη του παρελθόντος και τη σύνδεσή τους με το «σήμερα».

Τι είπε: «Οταν γίνονται λάθη στο παρελθόν πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Όταν αυτά επαναλαμβάνονται όμως, η κατάσταση γίνεται χειρότερη».

Τι μπορεί να εννοούσε:

Α)το... πάθημα με τον Στραματσόνι και το γεγονός ότι ο Αλαφούζος απέκτησε τυφλή εμπιστοσύνη στην Ιταλό τεχνικό, «καπελώνοντας» όλους τους υπόλοιπους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και λειτουργώντας αποκλειστικά με γνώμονα τις εισηγήσεις του.

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε πως το ίδιο αρχίζει να συμβαίνει σήμερα και με τον Τσάβι Ρόκα, ενώ οι δικές του εισηγήσεις αγνοούνται επιδεικτικά.

Β)Εντονες αμφιβολίες στο κατά πόσο η στρατηγική του πλάνου με τους λίγους ξένους που θα περιστοιχίζουν τους Ελληνες της ακαδημίας, ισχύει ακόμα.

Ειδικότερα όταν υπάρχει η αίσθηση ότι θα αυξηθούν κατά πολύ οι μεταγραφές παικτών από το εξωτερικό και δη από την Ισπανία.

-Τα «θέλω» του και η έλλειψη σεβασμού στις εισηγήσεις του.

Τι είπε: «Στην θέση του Βέλεθ έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Δεν είναι προτεραιότητα της ομάδας η θέση του στόπερ. Οι ομάδες χτίζονται με τα θέλω προπονητών. Δεν ακολουθώ ούτε τις επιλογές, ούτε τις ιδέες των άλλων».

Τι μπορεί να εννοούσε: Οτι οι όποιες εισηγήσεις του σε μεταγραφές και επεκτάσεις συμβολαίων αγνοούνται επιδεικτικά και άντ' αυτών γίνονται άλλου είδους κινήσεις και σε διαφορετικά μέτωπα, γεγονός που το ερμηνεύει ως έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

-Για την επικοινωνία του με τη διοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Τι είπε: «Αυτό που λέω αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και δεν αφορά ούτε τον Βέλεθ ούτε κανένα άλλο. Είναι η προσωπική μου τοποθέτηση και πρέπει να προστατεύω την ομάδα που πρέπει να χτίζεται με τα δικά μου θέλω. Αφορά την επικοινωνία με το διοικητικό κομμάτι».

Τι μπορεί να εννοούσε: Οτι δεν υπάρχει απευθείας επαφή του ίδιου με τον Αλαφούζο, άρα και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και κατά συνέπεια οι αποφάσεις λαμβάνονται χωρίς αυτόν, για αυτόν. Κατ' επέκταση για την ίδια την ομάδα όπου είναι προπονητής.

-Για το θέμα της επέκτασης συμβολαίου του Βαγιαννίδη.

Τι είπε: «Διαφωνώ και στην συγκεκριμένη διαχείριση και δεν αφορά τον μικρό. Είναι χαρά μου να βλέπω νέους με προοπτική με εξελίσσονται. Όπως ο Γιώργος αλλά και άλλα παιδιά. Στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας εγώ διαφωνώ. Δεν μπορεί μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να εγγυάται συμμετοχές σε νέους. Είναι αδιανόητο. 
Κάποιος πρέπει να προσπαθεί και να κερδίζει τις συμμετοχές του. Αλλιώς να υπογράφαμε συμβόλαια με εγγυημένες συμμετοχές. Αυτό δεν γίνεται σε καμία μεγάλη ομάδα στον κόσμο. Αιτία του κακού είναι ο τρόπος λειτουργίας».

Τι μπορεί να εννοούσε: Οτι η επιλεκτική/ειδική διαχείριση ταλαντούχων νεαρών παικτών της ομάδας από τον μεγαλομέτοχο δεν ενδείκνυται για τη σωστή λειτουργία ενός γκρουπ και μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στο προσεχές μέλλον. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει αντίθετη εισήγηση από τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

-Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Τι είπε: «Δεν ανοίγω καμία πόρτα αποχώρησης, ενημερώνω. Αλλιώς η κάθε πλευρά πρέπει να κοιτάξει το μέλλον της. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θα δούμε τι θα γίνει ως το τέλος της σεζόν».

Τι μπορεί να εννοούσε: Προφανέστατα ότι είτε θα αλλάξει η κατάσταση «απομόνωσης» και θα υπάρξει ανταπόκριση και σεβασμός στις εισηγήσεις του, είτε θα πάρει το καπελάκι του και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...