Το είδε μέχρι και ο…Βαρούχας

Από thessports.gr: Μέχρι και ο... Βαρούχας είδε ότι δεν υπήρχε αποβολή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λαμία, όπου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρόμανιτς για θέατρο.
Πηγή: thessports.gr
Το είδε μέχρι και ο…Βαρούχας

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας:

«Στο 4' ο Βάντερσον ανατρέπει τον Γκασπάρ, αλλά είναι φάουλ και όχι πέναλτι. Το VAR δεν μπορεί να επέμβει για φάουλ. Το πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός για χέρι δεν είναι, γιατί είναι το χέρι στήριξης του παίκτη που πέφτει στο έδαφος. Στο γκολ που βάζει η Λαμία υπάρχει εκτεθειμένος παίκτης της, αλλά δεν έχει συμμετοχή στη φάση, άρα δεν είναι οφσάιντ. Η αποβολή θα πρέπει να είναι ορισμός για να βγάλεις την κάρτα. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλώνει το πόδι ο παίκτης του Ολυμπιακού και ο Ρόμανιτς έπεσε κάτω για να μην τον χτυπήσει. Δεν έπρεπε να αποβληθεί, δεν μπορείς να πεις ότι έκανε θέατρο στη σέντρα. Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Λαμίας ήταν σωστό, γιατί ο Σισέ βρίσκει τον αντίπαλο μόλις μπαίνει στην περιοχή», τόνισε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας.

Όσο για την απόδοση του Ιταλού Μίκαελ Φάμπρι στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (0-1) είπε: «Ο Ιταλός ήταν τυχερός γιατί όλα κρίθηκαν νωρίς με το γκολ του ΠΑΟΚ. Μου θύμισε πάντως δημοσιοσχεσίτη. Προς τιμήν του ο Πασχαλάκης είπε ότι ο Δώνης δεν ήθελε να τον χτυπήσει. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού κάνει προβολή, είναι επικίνδυνο το μαρκάρισμα, αλλά δεν είναι για κόκκινη. Είναι για κίτρινη κάρτα γιατί διεκδικεί την μπάλα».

Διαβάστε ακόμη...