Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ινσούα, ξεκαθαρίζει την Τρίτη για ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Στην προπόνηση της Τρίτης θα ξεκαθαρίσει εάν θα δώσει το παρών ο Αργεντινός αριστερός μπακ στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ανάλυση μέσω βίντεο του Δικέφαλου από τον Δώνη, που δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα.
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ινσούα, ξεκαθαρίζει την Τρίτη για ΠΑΟΚ

Με μοναδική απουσία τον Εμάνουελ Ινσούα που ακολούθησε θεραπεία στο γόνατο και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τρίτης, ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για την καθοριστική ρεβάνς με το Δικέφαλο.

Το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού είναι απαισιόδοξο για τον Αργεντινό, το γόνατο του οποίου είναι πρησμένο στο σημείο όπου πρόσφατα είχε κάνει καθαρισμό, πλην όμως ο ίδιος ο Ινσούα λέει παντού και σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να χάσει με τίποτα αυτό το το ματς, ακόμη κι αν χρειαστεί στη συνέχεια να μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από ένα μήνα.

Οπως και να έχει όμως, η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη. Εάν δεν προπονηθεί με την ομάδα, τότε θα αποκλειστεί από την αποστολή και τη θέση του θα πάρει ο Ηλίας Χατρζηθεοδωρίδης.

Κατά τα λοιπά, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ ο Γιώργος Δώνης έδειξε στους παίκτες του Παναθηναϊκού μέσω βίντεο επιλεγμένα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ εστιάζοντας στα θετικά και τα αρνητικά του γνωρίσματα.

Διαβάστε ακόμη...