Επιστολή σε Περέιρα για VAR στην Τούμπα και Elite διαιτητές στο ΟΑΚΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή στον Μέλο Περέιρα ρωτώντας τον αρχικά αν λειτούργησε κανονικά το VAR στην Τούμπα και επιπλέον ζητώντας διαιτητές της κατηγορίας Elite στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Επιστολή σε Περέιρα για VAR στην Τούμπα και Elite διαιτητές στο ΟΑΚΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και στον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα θέλοντας αρχικά να μάθει αν το VAR λειτούργησε κανονικά στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αν έγινε χρήση του στις φάσεις που προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκειά της.

Πρόκειται, δηλαδή, για το μαρκάρισμα του Πέλκα στο τρίτο λεπτό, το οποίο οι πράσινοι θεωρούν πως θα έπρεπε να έχει επιφέρει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Δικεφάλου, το πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ και με το οποίο ανοίγει το σκορ, αλλά και το γύρισμα του Βιεϊρίνια στον Πασχαλάκη προς το φινάλε της αναμέτρησης για το ενδεχόμενο να το έχει κάνει με το χέρι.

Επιπλέον, από το τριφύλλι στο δεύτερο σκέλος της επιστολής τους, ζητούν να οριστούν διαιτητές της κατηγορίας Elite στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο ή τουλάχιστον κάποιοι οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...