Κωνσταντίνου: «Το θέμα σήμερα είναι με τι σκορ θα χάσουμε από τον ΠΑΟΚ»!

Από thessports.gr : Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis 95,5 θεωρεί δεδομένη την ήττα από τον ΠΑΟΚ και αυτό που τον απασχολεί είναι… το τελικό σκορ.
Πηγή: thessports.gr
Κωνσταντίνου: «Το θέμα σήμερα είναι με τι σκορ θα χάσουμε από τον ΠΑΟΚ»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει πολλά για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Το θέμα δεν είναι αν θα χάσουμε σήμερα αλλά πως θα χάσουμε και με τι σκορ θα χάσουμε.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει το πάθος του, την διάθεση του και την ψυχολογία του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιβάλλει το παιχνίδι του από την αρχή για τον κόσμο του. Τα παιχνίδια κρίνονται στον γήπεδο και όχι στα λόγια. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να δει ο ΠΑΟΚ, δεν είναι εύκολο να αλλάξει ο ΠΑΟΚ μέσα σε 2 ημέρες.

Ο καιρός είναι υπέρ του Παναθηναϊκού και θα παίξει τον ρόλο του, γιατί θα παίξει διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μην φάει γκολ αλλά και να πετύχει. Ο Δώνης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ είπε στους παίκτες ότι το παιχνίδι στην Τούμπα θα είναι εντελώς διαφορετικό».

Διαβάστε ακόμη...