«Καρφώνονται» μόνοι τους…

Απο inpaok.com: Πώς ο "άνθρωπος με τα μεσάτα σακάκια" μετατράπηκε σε... παρηγορητή του Αλέξη Κούγια
Πηγή: inpaok.com
«Καρφώνονται» μόνοι τους…

Με ανοιχτό το στόμα άφησε -για ακόμα μια φορά- την ποδοσφαιρική Ελλάδα ο Αλέξης Κούγιας, με τα όσα είπε χθες (25/1) μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Πέρα από τη νοσταλγία (!) που εξέφρασε για την πρώτη παράγκα, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα... συμπαράστασης από παράγοντες συγκεκριμένων ομάδων συγκεκριμένης επιρροής, όπως της Λαμίας, του Πανιωνίου και του Άρη.

"Όμως θα πρέπει και δεν είμαι μόνο εγώ, αν δείτε στη διάρκεια του αγώνα με πήρε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με πήρε ο Καρυπίδης, με πήραν από τον Πανιώνιο και μου είπαν: «τι χειρουργείο είναι αυτό, τι βρωμιά είναι αυτή, τι χυδαιότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Δηλαδή δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Θόδωρο Καρυπίδη, για τον οποίον είχε καταγγείλει πριν ένα χρόνο σε ΔΣ της Super League ότι:

«Πρόεδρος της ομάδας της συμπρωτεύουσας, εμφανίζεται ο Καρυπίδης Θόδωρος του Ανέστη, κάτοικος Ειρηνοχωρίου Ημαθίας που απαριθμεί επτά σπίτια και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Καρυπίδης του Ανέστη, κάτοικος Αγγελοχωρίου Ημαθίας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου, δεν εμφανίζεται ούτε στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Άρης».

Επίσης, την ίδια περίοδο, και μετά από αγώνα ΑΕΛ-Άρης, είχε κάνει επίσημη δήλωση για τον ίδιο παράγοντα ότι:

"Διάβασα σε διάφορα sites περί του ότι δήθεν ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου εξέφρασε παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: Ο τύπος αυτός με τα ιδιαίτερα μεσάτα – σαν τα παλιά ταγιέρ – κουστούμια και τα ψαράδικα – λίγο κάτω από τα γόνατα – παντελόνια ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο, ούτε πρόσωπο με πρόσωπο ούτε τηλεφωνικά, ούτε στα ελληνικά ούτε στα κινέζικα.

"Αν ο κόσμος του Άρη έβλεπε και διάβαζε το μήνυμα του υποκειμένου αυτού θα καταλάβαινε σε τι χέρια βρίσκεται δυστυχώς ο ιστορικός αυτός σύλλογος. Δυστυχώς τα 31 εκατομμύρια εικονικά τιμολόγια που βρίσκονται στον Ανακριτή Βεροίας πρέπει να έχουν δημιουργήσει σε αυτόν τον τύπο μεγάλα προβλήματα, αλλιώς δεν βρίσκω καμία άλλη λογική εξήγηση. Δυστυχώς το πάθος μου για το ποδόσφαιρο με αναγκάζει να έρχομαι σε επαφή με πρόσωπα, που για τους δω, θα έπρεπε να περιμένουν 3 μήνες να τους κλείσει ραντεβού η γραμματέας μου".

Τι άλλαξε μέσα σε αυτόν τον χρόνο, τι ενώνει πλέον τις δυο ομάδες, και εναντίον ποιου; Πώς ο Καρυπίδης, από φερόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, από τα 31 εκατομμύρια εικονικά τιμολόγια που βρίσκονται στον Ανακριτή Βεροίας, ο άνθρωπος με μεσάτα – σαν τα παλιά ταγιέρ – κουστούμια και τα ψαράδικα – λίγο κάτω από τα γόνατα – παντελόνια, μετατράπηκε σε... παρηγορητή του Αλέξη Κούγια για τη διαιτησία στο ΑΕΛ-Παναθηναϊκός;

Διαβάστε ακόμη...