«Θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ!»

Για την κλήρωση της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, που έφερε αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δώνης, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήθελε να αποφύγει του νταμπλούχους.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ!»

Διαβάστε μέρος των όσων είπε στην κάμερα του συνδρομητικού:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου, που έφερε τον ΠΑΟΚ στο δρόμο του Παναθηναϊκού για τα ημιτελικά της διοργάνωσης…

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με πολύ μεγάλο βάθος, είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδος, έχει ποιότητα και σίγουρα θα θέλαμε να τον αποφύγουμε στη συγκεκριμένη στιγμή. Υπάρχουν δύο παιχνίδια, σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας.»

Έρχονται συνεχόμενα ντέρμπι και δύσκολο ματς, πως μπορείτε να τα διαχειριστείτε;

«Έχουμε ήδη ένα δείγμα δύσκολων σερί αγώνων, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ανταποκριθεί καλά. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι υγιείς ώστε αν χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές να μπορεί η ομάδα να συμπεριφέρεται το ίδιο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι από θέμα έντασης και ποιότητας παιχνιδιού θα είμαστε καλά. Εξάλλου όχι μόνο η δική μας ομάδα αλλά και οι υπόλοιπες θα έχουν την ίδια πίεση αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Οι πρώτες σκέψεις του για τα ματς, που έρχονται…

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Λάρισα. Θα πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε την επόμενη εβδομάδα και σιγά-σιγά θα κάνω το σχεδιασμό ούτως ή άλλως σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις μία σταθερή βάση. Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα γιατί μιλάμε για μετά από δύο εβδομάδες που μπορεί να υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες, μπορεί να έχουμε διάφορα πράγματα.»

Διαβάστε ακόμη...