Τα ρίχνει στην… αστυνομία ο Αυγενάκης!

Από inpaok.com : Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν σκηνικό… πολέμου στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με την αστυνομία να προχωρά σε αρκετές προσαγωγές και συλλήψεις.
Πηγή: inpaok.com
Τα ρίχνει στην… αστυνομία ο Αυγενάκης!

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία είχε εισηγηθεί την απαγόρευση τόσο της οργανωμένης, όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων των «ερυθρόλευκων» στην Κρήτη, αλλά ο υφυπουργός Αθλητισμού το πήρε… πάνω του, απαγορεύοντας μόνο την οργανωμένη.

Τώρα, και μετά τα γεγονότα, ο Αυγενάκης νίπτει τας… χείρας του, αφού με ανακοίνωση του αναφέρει ότι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην Αστυνομία!

H ανακοίνωση:

«Με την από 15/1/2020 απόφασή μου (ΑΔΑ: 6ΝΥΝ4653Π4-ΔΙΣ), απαγόρευσα την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ κατόπιν εισηγήσεων και όλων των συναρμόδιων αρχών. Ωστόσο, είχε ήδη διατεθεί ένας αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η αξιολόγηση της κατάστασης και η λήψη μέτρων είναι στην απόλυτη ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία και εμπιστευόμαστε στο ακέραιο».

Διαβάστε ακόμη...