Άρης: Ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι!

Από sdna.gr:Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών ανακάλεσε το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι και η μεταγραφή του στον Άρη «ναυαγεί».
Πηγή: sdna.gr
Άρης: Ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι!

Σε... φιάσκο εξελίχτηκε τελικά η υπόθεση του διεθνούς επιθετικού για τους "κίτρινους". Μετά την απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA, την οποία είχε αποκαλύψει από τη Δευτέρα (13/1) το SDNA, η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι ώστε να εξετάσει το θέμα της έκδοσης του δελτίου του.

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να ανακληθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντουρμισάι δεν μπορεί να αγωνιστεί με τον Άρη και η μεταγραφή του καθίσταται... άκυρη, εκτός κι αν καταφέρουν οι Θεσσαλονικείς και λύσουν το ζήτημα με τη FIFA. Με δεδομένο, πάντως, ότι επισήμως πρόκειται για δανεισμό, ο παίκτης καλείται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο 23χρονος στράικερ έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες την τρέχουσα σεζόν, στο πρώτο μισό με τη Μπέβερεν κι έπειτα με τον Άρη σε δύο αγώνες (ΠΑΟΚ, Ξάνθη) κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε από τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που επιστρέψει στο μεγάλο Λιμάνι.

Πλέον η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα καταθέσει άμεσα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου θα ζητήσει με σύντμηση ημερομηνιών, απόφαση ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Βεβαίως από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με μία απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας περί της απαγόρευσης μεταγραφών, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δύσκολα θα μπορέσει να δικαιωθεί ο Άρης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...