Οι αποδόσεις της… κανονικότητας

Από inpaok.com: Στροφή στην 19η αγωνιστική της Super League, με το… ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στον λειψό Άρη να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Πηγή: inpaok.com
Οι αποδόσεις της… κανονικότητας

Οι «κιτρινόμαυροι», κατεβαίνουν στον Πειραιά με αρκετές απουσίες, καθώς οι Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα θα απουσιάσουν από το παιχνίδι, λόγω επιλογής να εκτίσουν εκεί την τιμωρία των καρτών, ενώ και ο Κουέστα είναι αμφίβολος, καθώς… ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Παράλληλα, ο Φιορίν Ντουρμισάι όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στον Πειραιά, καθώς το δελτίο που του εκδόθηκε δεν ισχύει.

Με αυτά τα δεδομένα, οι αποδόσεις του αγώνα έχουν φτάσει σε σημείο… ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται δύο ομάδες που βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα, ο άσσος του Ολυμπιακού έχει φτάσει στο 1.16, με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 7.15 και το διπλό στο… 18.50, την ίδια στιγμή που πριν λίγες ημέρες ήταν στο 1.36 και μετέπειτα στο 1.27.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα, όπου η βαθμολογική διαφορά ανέρχεται στους 25 βαθμούς, η νίκη του Δικεφάλου είναι στο 1.18, με την ισοπαλία στο 7.30 και το διπλό στο 14.75. Σε αυτό φυσικά, υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Είτε ότι οι μπουκ θεωρούν πιο δυνατή την ομάδα της Τρίπολης από τον Άρη, είτε ότι δεν υπολογίζουν ως ντέρμπι αυτό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για τις αποδόσεις των αγώνων, τα παράπονα του είχε θέσει το μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, στον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ξάνθη, λέγοντας ότι οι αποδόσεις είναι πολύ ακραίες. Λογικά, παρόμοια άποψη θα έχει και τώρα…

Διαβάστε ακόμη...