Σοκαριστικό δημοσίευμα: «Ο Ραούλ Μπράβο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς»

Από sdna.gr : Δημοσίευμα στη Σερβία υποστηρίζει ότι ο Ραούλ Μπράβο είναι πίσω από το συμβόλαιο για την επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς!
Πηγή: sdna.gr
Σοκαριστικό δημοσίευμα: «Ο Ραούλ Μπράβο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς»

Το ρεπορτάζ αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες από πολλά ΜΜΕ στην Σερβία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, λοιπόν, ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι αυτός που προσωπικά έδωσε την εντολή για την επίθεση στον Σέρβο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 ως το 2009.

Το αρχικό δημοσίευμα είναι της εφημερίδας Telegraf, ωστόσο δημοσιεύεται σε άλλα σερβικά ΜΜΕ.

Το ρεπορτάζ επικαλείται πηγές τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σερβία και σημειώνει ότι ο ίδιος ο Κοβάσεβιτς ήταν αυτός που «έδωσε» το όνομα του Ραούλ Μπράβο στις αστυνομικές αρχές.

Γίνεται εκτενής αναφορά στις περιπέτειες που είχε με τη δικαιοσύνη τους τελευταίους μήνες ο Ραύλ Μπράβο, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ισπανία ως εγκέφαλος σε οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Όπως σημειώνουν οι Σέρβοι, ο Κοβάσεβιτς ίσως κάτι γνώριζε, πιθανότατα έδωσε κάποια σχετική πληροφορία σε κάποιον Ισπανό σχετικά με την... δράση του πρώην συμπαίκτη του.

Θυμίζεται ότι το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, άγνωστος δράστης πυροβόλησε τον 47χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα.

Ο δράστης κατέβηκε από αυτοκίνητο, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον Σέρβο, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει, καθώς ο Κοβάσεβιτς έπεσε στο έδαφος για να καλυφθεί και τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο.

Ο δράστης μπήκε αμέσως μετά στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, εντοπίστηκε να έχει παραδοθεί στις φλόγες, σε έκταση κοντά στο γκολφ της Γλυφάδας, σε μια πιθανή προσπάθεια του δράστη να «σβήσει» τα ίχνη του.

Διαβάστε ακόμη...