Έβγαλε στη… σέντρα τον Άρη ο Μενέντεθ

Από inpaok.com:Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Άλεξ Μενέντεζ, τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram για το θέμα με τις προπονητικές εγκαταστάσεις των «κιτρινόμαυρων», προχωρώντας σε νέες καταγγελίες.
Πηγή: inpaok.com
Έβγαλε στη… σέντρα τον Άρη ο Μενέντεθ

Αναλυτικα οσα εγραψε:«Λόγω του γεγονότος ότι έλαβα αρκετά σχόλια (και μάλιστα απειλές) ότι το βίντεο @fifpro_official που δημοσιεύθηκε σήμερα ήταν πλαστό, πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να προβώ στην ακόλουθη διευκρινιστική δήλωση:

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το @ fifpro_official είναι ένα μονταρισμένο βίντεο το οποίο συνδυάζει διάφορα βίντεο που καταγράφηκαν από εμένα. Από τη στιγμή που είχα αποκλειστεί από την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, μου δόθηκε εντολή να προπονούμαι δύο φορές την ημέρα μόνο, αλλά σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες.
Το πρωί, πρέπει να προπονούμαι στο κέντρο εκπαίδευσης του συλλόγου που έχει πράγματι καλές εγκαταστάσεις. Το απόγευμα, πρέπει να κάνω προπόνηση στο Πανεπιστήμιο Θέρμης το οποίο και κατέγραψα στο βίντεο του βρώμικου δωματίου. Ελπίζω ότι αυτό εξηγεί το θέμα. Από τη στιγμή που υπέγραψα στον Άρη έκανα πάντα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Επίσης, έχω αντιμετωπίσει πάντα την ομάδα, τους οπαδούς καθώς και τους συμπαίκτες μου με σεβασμό και προσπάθησα να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα με φιλικό τρόπο. Θα ήθελα ακόμα να το κάνω.

Ωστόσο, ας μην υπάρξει σύγχυση: τα βίντεο είναι πραγματικά, έχω αποκλειστεί από τις προπονήσεις του συλλόγου και οι μισθοί μου δεν έχουν καταβληθεί. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτή την αντιμετώπιση , ούτε κανένας άλλος παίκτης θα πρέπει να υπομείνει μια τέτοια αντιμετώπιση ποτέ.

Ήμουν πάντα επαγγελματίας και ποτέ δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου να είμαι σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Έδωσα το 100% κάθε μέρα στις προπονήσεις του συλλόγου για να μπορώ να υπερασπιστώ την φανέλα του Άρη

Δυστυχώς, δεν έχω πολλές ευκαιρίες φέτος, αλλά πάντα είμαι ειλικρινής με τον σύλλογο. Ζητώ μόνο να αντιμετωπιστώ με τον ίδιο σεβασμό που έχω για τον Άρη.

Όσον αφορά τους μισθούς μου, πληροφορήθηκα από τον δικηγόρο μου ότι σήμερα το απόγευμα η ομάδα έκανε τις οφειλόμενες πληρωμές σε μένα. Εάν είναι σωστό, ελπίζω ότι αυτό το κομμάτι του προβλήματος θα λυθεί, αλλά – όπως κάθε άλλος ποδοσφαιριστής – νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να προπονούμαι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου.

Alex Menendez»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...