Ανατροπή: Κινδυνεύει με κεκλεισμένων ο Ολυμπιακός!

Από thessports.gr:Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των επεισοδίων των οπαδών του Ολυμπιακού, με την αστυνομία πριν από την έναρξη του ντέρμπι.
Πηγή: thessports.gr
Ανατροπή: Κινδυνεύει με κεκλεισμένων ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να κλήθηκαν σε απολογία για την Παρασκευή το πρωί μόνο για υβριστικά συνθήματα και όχι για τα επεισόδια, αν και αυτά έγιναν στο πάρκινγκ, χώρο για τον οποίο έχει ευθύνη ο Ολυμπιακός, ωστόσο προκύπτουν νέα δεδομένα. Ο αθλητικός δικαστής, Χριστόφορος Μάρκου, στέλνει την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα μαζί με συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή της Super League με φωτογραφίες από τον χώρο των επεισοδίων ζητώντας του να επιληφθεί και να ασκήσει δίωξη για επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου. Αν το κάνει αυτό ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ο Ολυμπιακός θα κινδυνεύει με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για 2-4 αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο, σύμφωνα πάντα με το άρθρο 15 4β, με βάση το οποίο είχε τιμωρηθεί για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει δίωξη με οπτικό υλικό (φωτογραφίες), σύμφωνα με το άρθρο 25 παράγραφος 1 εδάφιο 2 και 3 για «παραπομπή από επιτροπές ή υπηρεσίες της κατα περίπτωση διοργανώτριας αρχής ή της ΕΠΟ και αυταπάγγελτα από ίδια γνώση για γεγονότα ή δηλώσεις που καλύπτονται από τα ΜΜΕ».

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα τιμωρηθεί ξανά για τον ίδιο λόγο (τραυματισμός αστυνομικού), και μάλιστα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, δείγμα της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί στο Καραϊσκάκη, σε αγώνες υψηλού κινδύνου ή κρισιμότητας.

Διαβάστε ακόμη...