Ξέφυγε ο Μαρινάκης!

Από paok24.com : Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ιδιότητα του ηγέτη του Ολυμπιακού, μιας και έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, προέβει σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις, κατά ΠΑΟΚ, Βόλου, Ξάνθης, ΕΠΟ και ΚΕΔ.
Πηγή: paok24.com
Ξέφυγε ο Μαρινάκης!

Μετά από ακόμα μία απώλεια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος, που έχει μπει στη ζωή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες εδώ και μία τριετία, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά, δεν έμειναν στα δικά τους λάθη και στις στιγμές ατυχίας τους, αλλά και πάλι μπλέκουν σε ένα κείμενο που φαίνεται να είναι προσωπική δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, αλλά και τις ομάδες του Βόλου και της Ξάνθης, που εντελώς τυχαία δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Για την ακρίβεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης που τις προάλλες η δίκη του για τους στημένους αγώνες, που έχει ονομαστεί "εγκληματική οργάνωση" αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου, ουσιαστικά απείλησε όλους τους εμπλεκόμενους με το ελληνικό ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ που ελέγχεται από την FIFA, μέχρι και τις έτερες ελληνικές ομάδες, εάν δεν αλλάξουν τα, κατά τα δικά τους δεδομένα, πεπραγμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα εξ αρχής της ανακοίνωσης, αναφέρεται στον Ιβάν Σαββίδη, τον Αχιλλέα Μπέο και τον Χρήστο Πανόπουλο χαρακτηρίζοντάς τους, σαν ποδοσφαιρικά περιττώματα.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

"Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά περιττώματα που πρωταγωνιστούν τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα, όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους. Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα αυτά τα ποδοσφαιρικά περτιττώματα να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια".

Διαβάστε ακόμη...