Ξεκίνησε με όνειρα, βλέπει… εφιάλτες

Από paokfc.gr: Λίγο πριν τη μάχη του Δικεφάλου στην έδρα του Παναιτωλικού για την 14η αγωνιστική της Super League 2019-20, το paokfc.gr και η στήλη Rival Analysis σας παρουσιάζουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους Αγρινιώτες μέσα από ένα αναλυτικό αφιέρωμα.
Πηγή: paokfc.gr
Ξεκίνησε με όνειρα, βλέπει… εφιάλτες

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μία ομάδα που στηρίζεται κυρίως στα παιδιά της Ακαδημίας της και ενισχύεται με ποιοτικούς παίκτες από το εξωτερικό, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και γενικότερα εκπέμπει υγεία.Το καλοκαίρι δεν άλλαξε ουσιαστικά τίποτα στο σχεδιασμό, πέρα από πρόσωπα.

Ο Λουίς Κάστρο ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης για να στήσει την ομάδα και να την οδηγήσει στη φετινή της περιπέτεια στη Super League.Παράλληλα η συνεργασία με την Μπενφίκα στο κομμάτι ανάπτυξης νεαρών παικτών και στο κομμάτι της γενικότερης τεχνογνωσίας, μαζί με το γεμάτο ταλέντο, ποιότητα και νιάτα ρόστερ, έβαζαν τον Παναιτωλικό ακόμα και στη συζήτηση για την εξάδα και τα Play Offs.

Η πραγματικότητα όμως αποδείχθηκε πολύ διαφορετική και σκληρή.Οι Αγρινιώτες με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τέσσερις βαθμούς, καμία νίκη, την χερότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.H εικόνα της ομάδας δεν είναι κακή, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται με τίποτα.

Ο Λουίς Κάστρο πλήρωσε το μάρμαρο του ξεκινήματος και στη θέση του ήρθε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος επέστρεψε στο Αγρίνιο, όπου είχε καταφέρει στο παρελθόν να εντυπωσιάσει με τις ομάδας που παρουσίασε.Ούτε όμως το σοκ της αλλαγής προπονητή στάθηκε ικανό να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας, η οποία αν δεν παρουσιάσει κάτι δραστικά διαφορετικό είναι η πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό. Το πρόγραμμα μάλιστα στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος μοιάζει με βουνό για την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...