Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός ζητά την κατάργηση του VAR!

Απίστευτο και όμως... Πειραιώτικο. Ο Ολυμπιακός ζητάει να καταργηθεί το VAR μιας και όπως λέει δεν έχει θετικό πρόσημο και έχει πολλά.. παράπονα.
Πηγή: thessports.gr
Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός ζητά την κατάργηση του VAR!

Συγκεκριμένα στην συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς την κατάργησή του, καθώς όπως υποστήριξε όλοι έχουν θέματα με την λειτουργία του, και πρέπει να παρθεί μία απόφαση ώστε να μην χάσουν το πρωτάθλημα από αυτό το γεγονός, με τον μεγαλομέτοχο του ΟΣΦΠ να νομίζει ότι το έχει... σίγουρο.

Η θέση του ΠΑΟΚ ήταν εξ' αρχής ξεκάθαρη και βρίσκει σύμφωνες και άλλες ομάδες, τονίζοντας ότι το VAR μπορεί να έχει θέματα αλλά έχει βοηθήσει αρκετά, εξαλείφθηκαν πολλά λάθη και το πρόσημό του κρίνεται θετικό.

Την θέση του ΠΑΟΚ υιοθέτησαν και άλλες ομάδες στο ΔΣ της Super League, καθώς ακόμα και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ενώ εξέφρασε ζήτημα κατάχρησης και καθυστέρησης δεν ζήτησε την κατάργηση του, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο ΟΦΗ.

Απ 'ότι φαίνεται ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει το 50-50 και από τώρα ψάχνει δικαιολογίες για το πρωτάθλημα που δεν είναι τελικά και τόσο... σίγουρο!

Διαβάστε ακόμη...