ΕΠΟ: «Μνημείο ψεύδους και κατασκευασμένων πληροφοριών η... ανώνυμη επιστολή»

Απο ethnos.gr: Δριμύ κατηγορώ από την ΕΠΟ για την επιστολή που φέρεται να έστειλε υπάλληλος της Ομοσπονδίας στον Λευτέρη Αυγενάκη
Πηγή: ethnos.gr
ΕΠΟ: «Μνημείο ψεύδους και κατασκευασμένων πληροφοριών η... ανώνυμη επιστολή»

Στην αντεπίθεση περνούν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στην ΕΠΟ με αφορμή μια ανώνυμη επιστολή εργαζόμενου (;) στην Ομοσπονδία, που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδες και ΜΜΕ, και σύμφωνα με την οποία γίνεται έκκληση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη για να παρέμβει.

Οι θιγόμενοι απ' την επιστολή. που φέρεται να έστειλε υπάλληλος της ΕΠΟ, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη με μηνύσεις και αγωγές, κάνοντας λόγο για «άθλια ψεύδη και συστηματική επιχείρηση λάσπης και παραπληροφόρησης της κοινωνίας και των φιλάθλων, που ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο προσβολής και παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων».

Παράλληλα, κάνουν λόγο για «επιστολή-μνημείο ψεύδους, ανακριβειών και κατασκευασμένων πληροφοριών, από συγκεκριμένα συμφέροντα που κινούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου» στην προσπάθεια να «πείσουν για την εγκυρότητα των έωλων ισχυρισμών τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με μια επιστολή-μνημείο ψεύδους, ανακριβειών και κατασκευασμένων πληροφοριών, συγκεκριμένα συμφέροντα που κινούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου επιχειρούν να καταστήσουν εργαζόμενους στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία "εργαλεία" της επικοινωνιακής στρατηγικής τους, την οποία αναπτύσσουν μήνες τώρα μέσω μίας βιομηχανίας επιστολών που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και συκοφαντούν προς πάσα κατεύθυνση.

Αυτή τη φορά, οι... ειδικοί της επικοινωνίας ξεπέρασαν μάλιστα τον εαυτό τους και σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, καθώς επιστράτευσαν την πρακτική της... ανώνυμης επιστολής, προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα των έωλων ισχυρισμών τους!

Προφανώς πίστεψαν ότι επιχειρώντας να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης της Ομοσπονδίας θα εξυπηρετήσουν το σχέδιο τους. Οι θιγόμενοι από τα άθλια ψεύδη και την συστηματική επιχείρηση λάσπης και παραπληροφόρησης της κοινωνίας και των φιλάθλων, που ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο προσβολής και παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων, είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα δικαιώματά τους και δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσφύγουν με μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου».

Διαβάστε ακόμη...