«Χέρι-χέρι Ολυμπιακός και Αυγενάκης»

Απο inpaok.com: Ο Χρήστος Γιαννούλης καταδίκασε τα αίσχη στο Καραϊσκάκη
Πηγή: inpaok.com
«Χέρι-χέρι Ολυμπιακός και Αυγενάκης»

Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (2/12), λίγες ώρες μετά τα αίσχη που έγιναν στο Καραϊσκάκη με τους τραμπουκισμούς σε βάρος ασπρόμαυρης αποστολής, κάλεσε τους Βουλευτές Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας  να τοποθετηθούν για όσα γίνονται και τις σχέσεις του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Ολυμπιακό. 

Από το κυβερνών κόμμα δεν έχει μιλήσει κανείς έως τώρα!

Δύο Βουλευτές Θεσσαλονίκης της «Ελληνικής Λύσης» κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για τους τραμπουκισμούς στο Καραϊσκάκη 

Και ακόμη ο Χρήστος Γιαννούλης, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω facebook, καταδικάζοντας τα αίσχη που έγιναν στο Καραϊσκάκη και αναφερόμενος στις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Αυγενάκη!

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν πριν από την αναμέτρηση Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, δεν μπορεί παρά να είναι καταδικαστέα από το σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου επλήγη για ακόμη μία φορά, με ευθύνη εκείνων που επιθυμούν επιστροφή στη δική τους «κανονικότητα» με κάθε μέσο.

Δυστυχώς σε αυτή την προσπάθεια τους πορεύονται -όπως φανερώνουν τα γεγονότα- χέρι-χέρι με τον αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, που κατά τα άλλα ευαγγελίζεται την εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εξυγίανση δεν μπορεί να συνυπάρχει με τραμπουκισμούς, προπηλακισμούς και εκφοβισμούς. Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της».

Διαβάστε ακόμη...