Ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες στο Καραϊσκάκη η Αθλητική Βία - «Ευελπιστούμε να λειτουργούν»!

Απο sdna.gr: Να ανοίξουν οι κάμερες στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟΚ και στις αστυνομικές δυνάμειες ζητάει με επιστολή της προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας. 
Πηγή: sdna.gr
Ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες στο Καραϊσκάκη η Αθλητική Βία - «Ευελπιστούμε να λειτουργούν»!

Να διαλευκάνει όσα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο φαληρικό γήπεδο, με την επίθεση τόσο κατά της αποστολής του ΠΑΟΚ, όσο και των αστυνομικών, προσπαθεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα κατέθεσε αίτημα προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά για την αποστολή οπτικού υλικού από το σημείο της επίθεσης, εκφράζοντας την... ελπίδα ότι οι κάμερες του γηπέδου λειτουργούν κανονικά και το περιστατικό έχει βιντεοσκοπηθεί.

Εξάλλου στον χώρο που έλαβαν χώρα τα επεισόδια μπορούσε να εισέλθει κάποιος μόνο εφόσον είχε στην κατοχή του διαπίστευση, ειδάλλως βρίσκονταν εκεί παράνομα. Εφόσον η αστυνομία ταυτοποιήσει τα άτομα που έλαβαν μέρος στην επίθεση, πιθανώς να μπορέσει να απαντηθεί το κατά πόσο είχαν διαπιστευθεί ή όχι. Κι αν συνέβη το δεύτερο, σημαίνει πως δεν τηρήθηκαν ούτε κατ' ελάχιστον τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όμως ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα στο ενδεχόμενο που μιλάμε για διαπιστευμένους.

Σημειώνεται ότι από την επίθεση υπήρξε τραυματισμός ενός αστυνομικού, που μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν έφτασε μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων όπως συνήθως συμβαίνει, αλλά και είχε συμφωνηθεί στη σύσκεψη, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., θα γίνει ειδική αναφορά στην έκθεση που συντάσσει η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, η οποία θα αναφέρει εάν η Αστυνομία είχε ενημερωθεί ή όχι για τυχόν πρόβλημα στην πύλη, που είχε ως αποτέλεσμα οι παίχτες του ΠΑΟΚ να κατέβουν νωρίτερα από το πούλμαν.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνέλαβε οπαδό του Ολυμπιακού για κατοχή καπνογόνου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη...