"Έχει έμπειρους παίκτες ο ΠΑΟΚ, προσοχή στα στημένα"

Από paok24.com: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, έστειλε τα μηνύματα του στον Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο γνωρίζει καλά από την Πορτογαλία και σχολίασε τους ελέγχους ντόπινγκ.
Πηγή: paok24.com
"Έχει έμπειρους παίκτες ο ΠΑΟΚ, προσοχή στα στημένα"

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αυριανό ντέρμπι: "Η αδρεναλίνη που υπάρχει σε αυτά τα ματς τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στους παίκτες βοηθούν να ξεχαστεί το ματς με την Τότεναμ και δημιουργεί νέα κίνητρα σε όλους. Επομένως ότι παιχνίδι και να έχεις παίξει πριν, δεν μπορείς παρά να είσαι πανέτοιμος. Οι περισσότεροι είναι σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση.

Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί γιατί θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας δίνει έξτρα δύναμη. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει το ντέρμπι για όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Παίζουμε για τη νίκη και μόνο".

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα γεμάτη με έμπειρους παίκτες. Περισσότεροι είναι μαζί από πέρσι. Κάνουν άμεσο παιχνίδι, είναι καλοί στα στημένα και πρέπει να προσέξουμε πολύ".

Για την παρουσία Πορτογάλων στους πάγκους: "Οι παίκτες έχουν σημασία και όχι οι προπονητές. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα παίξουν και πρωταγωνιστές θα είναι οι παίκτες και όχι οι προπονητές.

Υπάρχει μια φιλοσοφία αλλά δεν νομίζω ότι είναι μια αποκλειστική φιλοσοφία των Πορτογάλων προπονητών. Στην Ελλάδα υπάρχουν άριστοι προπονητές, Έλληνες προπονητές που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το ζητούμενο για μας πάντως είναι να εμφανιστούμε αύριο με προσωπικότητα και χαρακτήρα, να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι στρατηγικά και τεχνικά όπως κάναμε στο Λονδίνο".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον Αμπέλ Φερέιρα: "Είμαστε συνάδελφοι, επαγγελματίες και οι δύο, είμαστε εδώ για να κάνουμε την δουλειά μας, ο καθένας για τη δική του ομάδα. Του εύχομαι καλή επιτυχία αλλά από το επόμενο παιχνίδι".

Για τον έλεγχο ντόπινγκ: "Χθες έγινε έλεγχος σε τέσσερις ποδοσφαιριστές μας. Δεκαοκτώ έχουν ελεγχθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές και είμαστε διαθέσιμοι για κάθε έλεγχο. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα να φοβηθούμε".

Διαβάστε ακόμη...