“Ο Υπουργός Δικαιοσύνης να απαντήσει για την υπόθεση Τζήλου”

Απο arenafm.gr: Ο βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση Απόστολος Αβδελάς φιλοξενήθηκε στον ARENA FM 89,4 και στην εκπομπή "Double" και μίλησε για την υπόθεση Τζήλου, για τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη αλλά και για τον Μαρινάκη.
Πηγή: arenafm.gr
“Ο Υπουργός Δικαιοσύνης να απαντήσει για την υπόθεση Τζήλου”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία του ως βουλευτή: "Είναι δύσκολη η κατάσταση ακόμη αλλά μαθαίνω, διαβάζω και βελτιώνομαι. Μου έχει λείψει το γήπεδο και θα προτιμούσα να βλέπω τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από τα δημοσιογραφικά. Σέβομαι την απόφαση της ΠΑΕ, αλλά έρχομαι σε κάθε αγώνα."

Για την ερώτηση του στην Βουλή για την υπόθεση Τζήλου: "Εμείς θέλουμε να μάθουμε που βρίσκεται η υπόθεση. Δεν γίνεται να έχει ταυτοποιηθεί από τον Δεκέμβριο ένας άνθρωπος και να μην προχωράει το ζήτημα. Αυτό δεν είναι βία που έγινε με τον Τζήλο; Κάψαμε έναν φούρνο, δεν ασχολήθηκε κανείς. Ένα πλοίο έφερνε... απορρυπαντικά σκόνης και δικάσαμε τους γλάρους. Τώρα φτάσαμε σε ένα γεγονός με έναν άνθρωπο που ξυλοκοπήθηκε, ταυτοποιήσαμε τους υπόπτους και δεν το προχωράμε; Θέλουμε να δούμε που βρίσκεται το θέμα, δεν ζητάμε κάτι άλλο."

Για την απάντηση της Δικαιοσύνης στο ερώτημα: "Ο Υπουργός Δικαιοσύνης είναι ένας από τους ανθρώπους που ακούνε και πιστεύω θα έχουμε απάντηση. Τώρα, αν θα την έχουμε στο Κοινοβούλιο ή μέσω επιστολής αυτό δεν το γνωρίζω. Μέσα σε δυο εβδομάδες πρέπει να δοθεί η απάντηση. Ο κόσμος πάνω στην Θεσσαλονίκη ρωτάει για το συγκεκριμένο ζήτημα και πρέπει να δώσουμε εξηγήσεις."

Για το ποιος έχει την ευθύνη της υπόθεσης: "Επειδή ακριβώς ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος θέσαμε την ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης. Αν δεν υπήρχε καμία εξέλιξη τότε ήταν ζήτημα του Υπουργού Δημοσίας Τάξης του κ.Χρισοχοΐδη. Η αστυνομία την έκανε την δουλεία της και τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Σήμερα υπήρχε ερώτηση προς την Κυβέρνηση σχετικά με τον εισαγγελέα που αποκάλεσε τους φίλους του Δικεφάλου "υπανθρώπους". Πρέπει να δούμε τι θα κάνει και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αν θα υπάρξει καμία εξέλιξη. Είναι μια νέα ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης και οφείλουν να υπάρξουν απαντήσεις.

Σκοπεύω να κάνω και μια τρίτη ερώτηση που θα αφορά τον κ. Μαρινάκη και την έχω σε επεξεργασία με την νομική επεξεργασία του κόμματος. Το θέμα της αφορά το συνδρομητικό κανάλι, το μονοπώλιο των αγώνων και τα σχετικά. Δεν με απασχολεί που με έχουν σε κάποια πρωτοσέλιδα. Εγώ κάνω την δουλειά μου, για αυτό με έστειλε ο κόσμος. Δεν έχω κρύψει την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ αλλά οι ερωτήσεις δεν αφορούν μόνο τον φίλαθλο του Δικεφάλου αλλά και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Ίσως ο Ολυμπιακός όμως δεν θέλει να μάθει τι έχει γίνει με τέτοιο πάθος όπως εμείς..."

Διαβάστε ακόμη...