Καρφώνονται μόνοι τους!

Από inpaok.com: Στις 18 Νοεμβρίου το INPAOK σας είχε θυμίσει τον πόλεμο ανάμεσα σε Μαρινάκη και Κόκκαλη που είχε ξεσπάσει το καλοκαίρι και τις δηλώσεις του νυν ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού που άφηνε να εννοηθεί πως τα πρωταθλήματα του πρώην ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων» ήταν κάλπικα.
Πηγή: inpaok.com
Καρφώνονται μόνοι τους!

Θυμίζουμε πως σε εκείνες τις δηλώσεις ο Μαρινάκης αναφερόταν στον Θωμά Μητρόπουλο και την... παραχώρηση του από τον Κόκκαλη όπως τονίζει στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, από εκείνες τις δηλώσεις προέκυπτε ξεκάθαρο ερώτημα.. Από που τον παραχώρησε; Από την Ιντρακόμ ή την Ιντραλότ; Αν υποθέσουμε ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει τόσο μεγάλη εξωθεσμική δύναμη, ώστε να βοηθάει ομάδες να κατακτούν ένα πρωτάθλημα, τότε μήπως έκανε και το ίδιο στα χρόνια της συνεργασίας του με τον Σωκράτη Κόκκαλη και κατ' επέκταση με τον Ολυμπιακό;

Τώρα μερικούς μήνες μετά το τσεκούρι του πολέμου ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεθάφτηκε και πάλι με τις ανακοινώσεις να δίνουν και να παίρνουν.

Στην τελευταία του δήλωση κατά του Κόκκαλη ο Μαρινάκης έκανε και πάλι αναφορά στον Μητρόπουλο λέγοντας:

«Δεν λες τίποτα στον κόσμο του Ολυμπιακού για τη δραστηριότητα, με τις ευλογίες σου, του στενού σου συνεργάτη Θωμά Μητρόπουλου ενάντια στην ομάδα μας».

Και το ερώτημα παραμένει... που ήταν ο Μητρόπουλος στενός συνεργάτης του Κόκκαλη και σε ποια θέματα;

Καρφώνονται μόνοι τους αυτοί...

Διαβάστε ακόμη...