Noor 1 : Η εισαγγελέας ζητά απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες κατηγορουμένων! (vid)

Aπό thessports.gr:Στην υπόθεση του NOOR 1 έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα 13 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και πρώην συνεργάτης προέδρου μεγάλης ΠΑΕ που του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 χρόνων ενώ πέντε καταδικάστηκαν σε ισόβια.
Πηγή: thessports.gr
Noor 1 : Η εισαγγελέας ζητά απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες κατηγορουμένων! (vid)

Στις 28 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το NOOR 1, στα αμπάρια του οποίου είχαν βρεθεί 2,1 τόνοι ηρωίνη. Η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έχει ζητήσει την απομαγνητοφώνηση όλων των συνομιλιών των βασικών κατηγορουμένων που υπάρχουν σε μια άλλη δικογραφία. Μάλιστα, η εισαγγελέας εμφανίζεται πεπεισμένη ότι οι συνομιλίες των κατηγορουμένων θα φέρουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

«Ένας εκ των οποίων, μάρτυρας, είναι ουσιώδης, ουσιωδέστατος μάρτυρας και για τον οποίον θέλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις. Το ζήτημα είναι να εισφερθεί στην τωρινή φάση ή εάν το δικαστήριο λόγω της αδράνειας του πρωτοβάθμιου έχει απολέσει αυτό το δικαίωμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χαράλαμπος Σύψας, συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων. Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία προκειμένου να εισφερθούν οι συνομιλίες που καταγράφηκαν το 2012 κατά τη διάρκεια της έρευνας για τα στημένα στο ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχουν συνομιλίες κατηγορουμένων που αφορούν στην υπόθεση του ναρκόπλοιου.

Στην υπόθεση του NOOR 1 έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα 13 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και πρώην συνεργάτης προέδρου μεγάλης ΠΑΕ που του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 χρόνων, ενώ πέντε καταδικάστηκαν σε ισόβια.

Διαβάστε ακόμη...