Πουλάει το μερίδιο του στο Ρέντη ο Κόκκαλης!

Από sdna.gr: Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση, ο Σωκράτης Κόκκαλης ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς αποφάσισε να πουλήσει μέρος των εγκαταστάσεων του Ρέντη και ζητά από τον Ολυμπιακό να αδειάσει τον χώρο.
Πηγή: sdna.gr
Πουλάει το μερίδιο του στο Ρέντη ο Κόκκαλης!

Σε μία κίνηση που αποτελεί τον ορισμό του casus belli (αιτία πολέμου) προχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος μπαίνει πια σε μετωπική σύγκρουση με τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με επιστολή της κατασκευαστικής εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΑΤ, η οποία ανήκει στον τέως ιδιοκτήτη των ερυθρόλευκων, ο Σωκράτης Κόκκαλης πουλάει το μερίδιο του από το Ρέντη σε άγνωστη εταιρία και ζητά από τον Ολυμπιακό να αδειάσει τον χώρο εντός 30 ημερών και να αποδώσει το ακίνητο, όπως προβλέπει ο νόμος!

Όπως τονίζεται με την σχετική επιστολή, η ιδιοκτήτρια εταιρία δεν επιθυμεί την ανανέωση του μισθωτηρίου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς επιθυμεί να προβεί σε πώληση του ακινήτου που υπάρχει εντός των εγκαταστάσεων στου Ρέντη, ενώ παράλληλα ζητά και καταβολή της οφειλής ύψους 15.033

Ιδού η επιστολή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στον Ολυμπιακό:

«Όπως γνωρίζετε, η διάρκεια του από 01.02.2014 μεταξύ μας Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μίσθωσης του οικοπέδου επιφανείας 12.655,08 τμ που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής, έληξε την 30.6.2019. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Εταιρεία μας δεν προτίθεται να προβεί σε παράταση ή ανανέωση του μισθωτηρίου, καθώς σκοπεύει να προβεί σε πώληση του ακινήτου της. Κατόπιν αυτού, παρακαλούμε να μας αποδώσετε το ακίνητο, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 12 του μισθωτηρίου, εντός 30 ημερών από την παρούσα. Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι για το χρονικό διάστημα από την 1/7/2019 μέχρι και σήμερα οφείλετε το ποσό των € 15.033,84 ως αποζημίωση χρήσης του ακινήτου κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 9 του μισθωτηρίου. Αρμόδιος επικοινωνίας για την παράδοση του ακινήτου και την τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων από το μισθωτήριο είναι ο κ Ιωάννης Σχοινάς».

Διαβάστε ακόμη...