Γελάει ο κόσμος με τα καθαρά πρωταθλήματα!

Από inpaok.com: Νωρίτερα Γ΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του επιτέθηκε στον Αντελίνο Βιεϊρίνια και μεταξύ άλλων σημείωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει 44 καθαρά πρωταθλήματα κάνοντας ακόμα και το παρδαλό ερίφιο να γελάσει.
Πηγή: inpaok.com
Γελάει ο κόσμος με τα καθαρά πρωταθλήματα!

Στον Ολυμπιακό, έχουν μία τάση να... καρφώνονται μόνοι τους, οπότε το καλοκαίρι όταν και μαίνονταν ο πόλεμος της νυν διοίκησης με την οικογένεια Κόκκαλη έγιναν μερικές πολύ ωραίες αποκαλύψεις, αφού η πλευρά Μαρινάκη άφησε να εννοηθεί πως τα πρωταθλήματα της εποχής του πρώην μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού ήταν κάλπικα!

Αναλυτικά οι τότε δηλώσεις του Μαρινακη:

«Επί ημερών Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη έχουν λάβει τεράστια ποσά. Υπάρχει, επίσης, και σφιχταγκάλιασμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μέσω της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και του ΟΠΑΠ, αλλά και της Αγιάς Σοφιάς. Είναι γνωστή η παραχώρηση του Θωμά Μητρόπουλου, τόσο στον κ. Μελισσανίδη όσο και νωρίτερα στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Θωμάς Μητρόπουλος και η παρέα του μας δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και το πληρώσαμε. Για κάποιους ανθρώπους το χρήμα και το συμφέρον είναι βασιλιάς. Είμαι πάντα ειλικρινής προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να σκέφτονται όλοι πως ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω χρημάτων, πολιτικών και συμφερόντων».

Αν ισχύει το γεγονός πως ο Κόκκαλης παραχώρησε τον Μητρόπουλο στον Μελισσανίδη ο προκύπτει ένα ξεκάθαρο ερώτημα.. Από που τον παραχώρησε; Από την Ιντρακόμ ή την Ιντραλότ;

Αν υποθέσουμε ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει τόσο μεγάλη εξωθεσμική δύναμη, ώστε να βοηθάει ομάδες να κατακτούν ένα πρωτάθλημα, τότε μήπως έκανε και το ίδιο στα χρόνια της συνεργασίας του με τον Σωκράτη Κόκκαλη και κατ' επέκταση με τον Ολυμπιακό;

Μήπως τελικά η «παράγκα» έφερε τους συνεχόμενους τίτλους;

Όπως φαίνεται ο Καραπαπάς για ακόμα μια φόρα δεν... λογάριασε τον ξενοδόχο και έφαγε τα μούτρα του.

Διαβάστε ακόμη...