Μήνυση Κούγια στον Κομίνη!

Από paok24.com:Ο Αλέξης Κούγιας κατηγορήθηκε για υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του διαιτητή Κομίνη και μετά την αθώωση του, προχωράει σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του διαιτητή!Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφέρει:
Πηγή: paok24.com
Μήνυση Κούγια στον Κομίνη!

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι δυνάμει της υπ' αρ. 233/15.11.2019 απόφασης της Προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου Super League κυρίας Τσαγκιά, ο κ. Αλέξιος Κούγιας απηλλάγη της αποδοθείσας σε αυτόν πειθαρχικής παράβασης για δήθεν υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του διαιτητή Κομίνη, στον από 3.11.2019 αγώνα μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο κ. Κούγιας δηλώνει κατηγορηματικά ότι για τα όσα ψευδώς ανέφερε ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνα, τα οποία διαψεύδονται από την έκθεση του παρατηρητή, το βίντεο του αγώνα και τις μαρτυρικές καταθέσεις μεγάλου αριθμού αυτοπτών μαρτύρων, θα υποβάλει μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα καταθέσει εις βάρος του αγωγή για προσβολή προσωπικότητας ενώπιον του Πρωτοδικείου Λάρισας".

Διαβάστε ακόμη...