Ετοιμάζει μπαράζ κινήσεων για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός

Από sdna.gr : Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κορυφώσει τις κινήσεις του για τη διαιτησία πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ , με πιθανή ακόμη και την καταγγελία στη FIFA μέσω βίντεο!
Πηγή: sdna.gr
Ετοιμάζει μπαράζ κινήσεων για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός

Στα... ύψη σηκώνουν τους τόνους για τη διαιτησία στο μεγάλο Λιμάνι, μόλις δύο αγωνιστικές πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (1/12).

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι η ομάδα που κατά γενική ομολογία έχει υπέρ της τις πιο σκανδαλώδεις διαιτητικές αποφάσεις της φετινής σεζόν (πέναλτι στον Μπαράλες που δεν δόθηκε με Αστέρα, πέναλτι στον Φιγκεϊρέδο που δεν δόθηκε με ΟΦΗ), ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένοι οι Πειραιώτες.

Όπως προκύπτει από διαρροές που προέρχονται από το “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο, το θέμα της διαιτησίας είναι το Νο1 που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή τον σύλλογο, σκοπεύοντας μάλιστα να προβούν και σε συγκεκριμένες κινήσεις.

Τις τελευταίες μέρες γίνονται συσκέψεις στις τάξεις των Πειραιωτών, οι οποίοι προτίθενται ακόμη και να καταφύγουν στη FIFA, στέλνοντας βίντεο από φάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, στις οποίες ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι αδικήθηκε ή ευνοήθηκαν οι αντίπαλοί του.

Διαβάστε ακόμη...