Απίθανα πράγματα από τον Κατσικογιάννη στο Χαριλάου: Χάλασε το ρολόι και το... στραγάλι του!

Από sdna.gr:Ρεσιτάλ διαιτητικής ανεπάρκειας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης ήταν εκτός τόπου και χρόνου με όλη την σημασία της φράσης!
Πηγή: sdna.gr
Απίθανα πράγματα από τον Κατσικογιάννη στο Χαριλάου: Χάλασε το ρολόι και το... στραγάλι του!

Από όπου κι αν εξετάσεις την συγκεκριμένη φάση... βρωμάει! Διότι το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο, σε σημείο που η φάση να καταντάει κωμική.

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης για μία ακόμα φορά έδωσε ρεσιτάλ ανεπάρκειας, με τις αποφάσεις στο τέλος του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης να προκαλούν παράνοια.

Στο 86:22 της αναμέτρησης οι Αρκάδες βγαίνουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων, όμως ο Έμαν διώχνει την μπάλα καθαρά με το χέρι εκτός περιοχής, κάτι που γίνεται αντιληπτό ακόμα και με γυμνό μάτι στην γρήγορη κίνηση, σε μία φάση που μοιάζει εύκολη για τον διαιτητή.

Ο Κατσικογιάννης παρότι υποδεικνύει το πεντακάθαρο φάουλ τιμωρεί αρχικά με κίτρινη κάρτα τον τερματοφύλακα του Άρη, προκαλώντας την οργή των παικτών των φιλοξενούμενων. Από το VAR Room τον καλούν άμεσα να ξαναδεί την φάση, αφού είναι προφανές ότι έχει κάνει λάθος.

Ο Ηπειρώτης ρέφερι αφού βλέπει την φάση ξανά σε ριπλέι διορθώνει την πειθαρχικού του απόφαση και αποβάλλει τον Αυστριακό τερματοφύλακα, όμως μέχρι να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι με την εκτέλεση του φάουλ μεσολαβούν σχεδόν έξι λεπτά διακοπής, αφού η αναμέτρηση αρχίζει ξανά στο 91:53, όπως είναι φανερό και από τις φωτογραφίες.

Με μία τέτοια μεγάλη διακοπή, συν τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο μέρος και τις λοιπές διακοπές, θα περίμενε κανείς να υποδειχθεί ακόμα και διψήφιος αριθμός λεπτών καθυστερήσεων, δεδομένου ότι είχαν προηγηθεί αρκετές ακόμα.

Κι όμως ο Κατσικογιάννης εκτός από εκτός τόπου, αποδείχθηκε και εκτός χρόνου. Σφύριξε για τελευταία φορά στο 95:12, κάτι που σημαίνει ότι άφησε να παιχθούν μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων, ενώ μόνο στην φάση που προαναφέραμε η διακοπή έφτασε τα έξι λεπτά! Στη διάρκεια μάλιστα των... τρίλεπτων καθυστερήσεων, υπήρξαν κι άλλες διακοπές για καθυστερήσεις.

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης βλέποντας τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη, σχεδόν πέντε λεπτά νωρίτερα, έπεσαν πάνω του για να διαμαρτυρηθούν, όμως ήταν αργά.

Ο Ηπειρώτης διαιτητής είχε ήδη πάρει την απόφαση να λήξει το παιχνίδι και με τις απίθανες αποφάσεις του να γίνει ο απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής στην νίκη του Άρη με 2-1.

Διαβάστε ακόμη...