Το… αήττητο του ΟΦΗ

Από thessports.gr: Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ είναι η πέμπτη ομάδα, που επισκέπτεται φέτος τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ελπίζοντας να γίνει η πρώτη που δεν θα φύγει με άδεια χέρια.
Πηγή: thessports.gr
Το… αήττητο του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και όλες με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώνεται θεαματικά, αφού έχει βάλει τα 11 από τα 12 γκολ ως γηπεδούχος!

Ο ΟΦΗ είναι αήττητος στα οκτώ τελευταία στην έδρα του, μετά την ήττα από τη Λαμία στις 18 Φεβρουαρίου, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ακόμη με 19 γκολ ο ΟΦΗ έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με πρώτη αυτή του ΠΑΟΚ, που έχει βάλει 20 γκολ. Στη Λάρισα ήταν η πρώτη φορά στη σεζόν, που έχασε αγώνα αφού προηγήθηκε στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε άλλα δύο γκολ από τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο αγώνες, που είχε κρατήσει το «μηδέν». Τώρα έχει δεχτεί 11 γκολ σε εννέα παιχνίδια, μόλις τρία λιγότερα από τα 14 που δέχτηκε σε όλο το περσινό πρωτάθλημα. Μάλιστα στα πρώτα εννέα πέρσι είχε δεχτεί μόλις τρία γκολ!

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να ισοφαρίσει σε δύο περιπτώσεις, με Άρη και Παναθηναϊκό, στο φινάλε των αγώνων, και στην έδρα του μάλιστα, για αν μην χάσει το αήττητο που τρέχει πλέον για 44 αγώνες από το Μάρτη του 2018. Αυτό το σερί συνοδεύεται από ένα παράλληλο. Στα ίδια 44 παιχνίδια έχει σκοράρει σε όλα. Αυτά τα ρεκόρ στοχεύει να επεκτείνει ο ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν και άλλα που κυνηγάει και δεν έχουν ξανασυμβεί στην ιστορία της Α' Εθνικής.

Στην πορεία του για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ νίκησε δύο φορές τον ΟΦΗ πέρσι, κάτι που είχε να κάνει εδώ και δέκα χρόνια. Μάλιστα πέτυχε επτά γκολ στα δύο αυτά παιχνίδια, ενώ στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια έχουν μπει συνολικά 21 γκολ, τα 17 από τον ΠΑΟΚ. Επίσης έχουν επιτευχθεί τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους και σε όλα έχει μπει γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Σεπτέμβρη του 2018 για πρώτη φορά μετά από τρεις επισκέψεις. Ο ΟΦΗ έχει μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε αυτά. Και στο Ηράκλειο τα γκολ είναι πολλά, καθώς μπαίνουν τουλάχιστον δύο γκολ σε καθένα από τα επτά τελευταία, που επίσης έχουν γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Η ιστορία

Νίκες ΟΦΗ: 23

Ισοπαλίες: 19

Νίκες ΠΑΟΚ: 40

Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ

Νίκες ΟΦΗ: 22

Ισοπαλίες: 12

Νίκες ΠΑΟΚ: 7

Πέρσι
15.09.2018: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3

(21' σουτ Παπαστεριανός – 37' σουτ Μπίσεσβαρ, 45' κεφαλιά Λέο Μάτος, 53' σουτ Λεό Ζαμπά)

Πηγή: superleague

Διαβάστε ακόμη...