Πως αλλάζουν οι… καιροί (pics)

Απο thessports.gr: Το σύνθημα «UEFA MAFIA» έπαιξε πολύ από τον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά τα φετινά ματς με τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό του Champions League.
Πηγή: thessports.gr
Πως αλλάζουν οι… καιροί (pics)

Ειδικά μετά τη ρεβάνς του Άμστερνταμ, με τη σφαγιαστική διαιτησία του Κρεγκ Πόουσον ο οποίος έδωσε τρία πέναλτι στους Ολλανδούς, οι φίλοι του Δικέφαλου ξέσπασαν σε βάρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως...

Χθες (5/11) ήταν σειρά των οπαδών του Άγιαξ να βγουν στους δρόμους του Λονδίνου με πανό «UEFA MAFIA»!

Οι Ολλανδοί οπαδοί δεν κατάφεραν τελικά να βρεθούν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το ματς με την Τσέλσι (4-4) λόγω της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί, όμως, άφησαν το στίγμα τους στη βρετανική πρωτεύουσα, κάνοντας το ταξίδι μέχρι εκεί παρότι δε θα έμπαιναν στο γήπεδο.

Οι οπαδοί του Αίαντα, ταξίδεψαν στο Νησί παρά την ποινή που τους έχει επιβληθεί με απαγόρευση παρουσίας στο γήπεδο στο εκτός έδρας ματς με τους «μπλε».

Εν τέλει και παρά τη φημολογία που τους ήθελε να επιχειρούν να βρουν εισιτήρια για να καταφέρουν να παρακολουθήσουν το ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ», απέτυχαν και έτσι είχαν χρόνο να γεμίσουν το Λονδίνο με πανό κατά της UEFA σε διάφορα σημεία του Λονδίνου...

Διαβάστε ακόμη...