Το ανθολόγιο της… ψυχραιμίας!

Κάποια μέρα θα τα νοσταλγήσουμε. Κάποια μέρα θα μας λείψουν. Προκειμένου, όμως, να μη μείνει άνθρωπος χωρίς μνήμη και γενιά χωρίς γνώση, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα του Κώστα Καραπαπά.
Πηγή: sdna.gr
Το ανθολόγιο της… ψυχραιμίας!

Ήταν διευθυντής επικοινωνίας. Έγινε αντιπρόεδρος. Δε βαριέσαι… Αν ο άνθρωπος είναι αληθινός, οι ταμπέλες είναι περιττές. Ο Κώστας Καραπαπάς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν αναβαθμίστηκε ο ρόλος του στην ΠΑΕ ολυμπιακός και πέρασε από τη συνεργασία με τον Τύπο, όντας δημοσιογράφος και ο ίδιος, σε διοικητικό πόστο. Αυτό ήταν και το μόνο που άλλαξε. Το ύφος δεν άλλαξε, οι ύβρεις δεν άλλαξαν, το θράσος δεν άλλαξε, η αλαζονεία δεν άλλαξε, η αισθητική δεν άλλαξε, ο οχετός δεν άλλαξε.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων έδωσε ένα ακόμα προσωπικό σόου στην Ξάνθη και μια ακόμα ποιοτική σελίδα προστέθηκε στο ανθολόγιό του. Ένα ανθολόγιο το οποίο προλογίζει ο ίδιος, κάπως έτσι…

«Σου είπα, κάθε μέρα θα ξεφεύγω αν χρειάζεται. Δε φοβάμαι κανέναν και τίποτα. Τι άλλο θα μας πουν; Οι πληρωμένοι, οι σκευωροί, οι συκοφάντες. Όχι δε λέω πότε «ξέφυγα». Ακόμα δεν έχω «ξεφύγει».

Να μας ειδοποιήσει όταν ξεφύγει...

Ακολουθούν οι καλύτερες στιγμές που ΔΕΝ έχει ξεφύγει ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς. Αναγνωρίζονται οι ρήσεις του και με τα αρχικά Κ.Κ..

«Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά σου κάθε χρόνο τα ίδια. Ρε άντε γ@@@ που θα μου πεις τι θα κάνω. Ηλίθιε. Βλάκα, ε βλάκα! Έχεις γίνει 90 χρονών ρε μ@@@ και μυαλό δεν έχεις βάλει κάθε χρόνο τα ίδια! Γέλα σαν μ@@@, γέλα!». (Κ.Κ., 2/11/2019)

«Καταλαβαίνουμε ότι στο βόθρο του Φαλήρου κάθε σκουπίδι μπορεί να λέει ότι θέλει. Όμως αν μετά τις σημερινές ύβρεις αυτού του σούργελου κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του κόσμου του εξακολουθήσει η κυβέρνηση και τον έχει Υφυπουργό Παιδείας, τότε να το θυμηθείτε όλοι στις κάλπες. Επίσης, μη λυπηθείτε τα γιαούρτια...». (Κ.Κ., 6/4/2017)

«Σκύψε να πάρεις το μεροκάματό σου. Αρκετά έκανες την πλάκα σου, σήκω και φύγε, ρε καραγκιόζη, από εδώ». (Κ.Κ., 10/2/2017)

«Ειρωνεύεστε ρε μου…πανα;» «Ήρθες εδώ για να προκαλέσεις;», «Θα σε γ…σω παλιόπ…στα, «κω..τρυπίδια», αρχ…ια καρ..λη». (Κ.Κ. 1/11/2014)

«Ρε αρχίδι, θα σε γαμήσω, ρε μουνόπανο! Θα σε γαμήσω, ρε αρχίδι! Το τουίτερ του ΠΑΟΚ δεν το είδες, ρε παλιόπουστα; Θα σε γαμήσω, θα σε ξεβρακώσω μπροστά σ' όλο τον κόσμο, έτσι, για να πονάς!» (Κ.Κ. 5/3/2018)

«Τσουτσέκι, εδώ μέσα που είσαι μαζί με τον μπαμπά σου μας κάνεις τον κυριλέ, ε; Στη Τούμπα, όμως, μας απειλούσες και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε… Πες τα και εδώ ρε, να γραφτούν...Για να μάθουν όλοι ποιος είσαι ρε τσουτσέκι...Θα σε ξεβρακώσω ρε, το ακούς; Να το ξέρεις, αν δεν τα παραδεχτείς, θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα μπροστά σε όλους...». (Κ.Κ. 26/3/2018)

«Χα χα χα!!!! Το Γκαγκατσάκι συνήλθε από τον τρόμο και μοιράζει τώρα και φανταστικούς διαλόγους! Αλλάξατε την καρέκλα του στη λίγκα γιατί τα έκανε πάνω του; Με είπε λέει σαπιοκοιλιά. Ρε χοντρό με λέει ο Γκιόργκι, σαπιοκοιλιά αυτός, ρε μην είστε ρατσιστές είμαστε καλοί άνθρωποι οι χοντροί! Οι διάλογοι που μοιράζει ο ΠΑΟΚ έγιναν μόνο στο μυαλό του Γκαγκάτση. Επίσης το sdna έγραψε ότι πήγαμε να έρθουμε στα χέρια. Στα χέρια θα ερχόταν το Γκαγκατσάκι. Εμένα μου έφτανε το ένα μου χέρι... Ρε έχετε πλάκα εσείς... ΥΓ.: θα γελάμε μαζί σας μέχρι το τέλος του κόσμου!» (Κ.Κ., 26/3/2018)

«Δεν ντρέπεσαι. Ήρθες εδώ να μας γαμ…, ποιος νομίζεις ότι είσαι;». (Κ.Κ. 25/11/2018)

Όπως συμβαίνει σε κάθε ανθολόγιο και με κάθε σπουδαίο άντρα, δεν έχει σημασία τι προκαλεί τις ρήσεις και την έμπνευση. Σημασία έχει να μένουν τα λόγια!

Διαβάστε ακόμη...