Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για το μεγάλο παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής της Super League και ο προπονητής του σημερινού (3/11, 20:00) Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα ενδεκάδας του.
Πηγή: inpaok.com
Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Το πιθανότερο είναι οι πράσινοι να παραταχθούν στην Τούμπα με σχηματισμό 4-2-3-1. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αν «προκριθεί» ο συγκεκριμένος σχεδιασμός , ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Ινσούα το αριστερό άκρο.

Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Ζαχίντ θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, ο Μπουζούκης θα είναι ο δεξιός εξτρέμ και ο Χατζηγιοβάνης ο αριστερός, ενώ ο Μακέντα έχει το προβάδισμα να παίξει στην επίθεση αντί του Καμπετσή.

Ωστόσο υπάρχει η σκέψη και για σύστημα με τρία στόπερ, αφού στον Παναθηναϊκό θεωρείται δεδομένο ότι θα δεχθούν ισχυρή πίεση από έναν ποιοτικότερο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Αν επιλεγεί τελικά ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, θέση στην βασική ενδεκάδα θα διεκδικήσουν οι Κολοβέτσιος- Μαυρομμάτης, αφήνοντας εκτός έναν εκ των Ζαχίντ ή Μπουζούκη.

Διαβάστε ακόμη...