«Για αυτό το λόγο δεν παραχωρούμε εισιτήρια στην ΠΑΕ Άρης»

Η ΠΑΕ Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους λόγους που την οδήγησαν να μην παραχωρήσει εισιτήρια στην ΠΑΕ Άρης, για την προσεχή μεταξύ τους αναμέτρηση.
Πηγή: sdna.gr
«Για αυτό το λόγο δεν παραχωρούμε εισιτήρια στην ΠΑΕ Άρης»

Ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθης, θέλοντας να ενημερώσεις για τους λόγους που την οδήγησαν να μην παραχωρήσει εισιτήρια για την εξυπηρέτηση των φίλων του Άρη στην κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμη...