«Η ΝΔ κρατικοποιεί τις δαπάνες του ομίλου Μαρινάκη»

Από paok24.com:Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, ο Νίκος Παππάς, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο κυβερνών
Πηγή: paok24.com
«Η ΝΔ κρατικοποιεί τις δαπάνες του ομίλου Μαρινάκη»

κόμμα και τις πρακτικές του, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο αλλά και την εξέλιξη της εξαγοράς της Nova-Forthnet από την Alter Ego, του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Αντί για την ολιστική πολιτική ανάπτυξης που εισήγαγε το δικό μας νομοθετικό πλαίσιο, εισάγεται το άθροισμα των εξυπηρετήσεων το οποίο αποτυπώνει τι σημαίνει Δεξιά και ένα κόμμα των κολλητών και των ευνοημένων.

Μαθαίνουμε, ότι οι τράπεζες αποφάσισαν να δώσουν τη NOVA στον κ. Μαρινάκη. Είχαμε προτείνει εξαγορά από την ΕΡΤ, μας έκαναν επιθέσεις για κρατισμό, Σοβιετία, κ.λπ. Τώρα, δίνουν τη δορυφορική πλατφόρμα, την εταιρεία από την οποία εξαρτώνται κατά 80 με 90% τα έσοδα των ΠΑΕ στον ιδιοκτήτη μιας άλλης ΠΑΕ στον κ. Μαρινάκη. Και ταυτόχρονα έχουμε την ένταξη στα κίνητρα του «αναπτυξιακού» της δορυφορικής τηλεόρασης και της διανομής Τύπου.

Προφανώς με την κρατικοποίηση δε διαφωνεί η Νέα Δημοκρατία μιας και με το σύνολο αυτών των ρυθμίσεων η Νέα Δημοκρατία κρατικοποιεί τις δαπάνες του Ομίλου Μαρινάκη.

Έχουμε ένα νομοσχέδιο παρόλο που φαίνεται το σύνολο των κομματιών ενός ασύνδετου παζλ έχει μια λεπτή γραμμή που συνδέει όλες τις διατάξεις και αυτή η λεπτή γραμμή είναι η ιδέα ότι δηλαδή η πολιτεία πρέπει απλώς να πάρει την πόζα της εξυπηρέτησης των ιδιωτικών συμφερόντων», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη...