Δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ οι Έλληνες διαιτητές!

Απλήρωτοι παραμένουν οι Έλληνες διαιτητές, παρότι έχουν διεξαχθεί ήδη οι πρώτες έξι αγωνιστικές της Superleague 1.
Πηγή: sdna.gr
Δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ οι Έλληνες διαιτητές!

Μάλιστα, οι ΠΑΕ έχουν καταβάλει τα χρήματα στην ΕΠΟ, όμως αυτά δεν έχουν εμφανιστεί στους λογαριασμούς των διαιτητών.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας κοροϊδεύουν. Κάθε διαιτητής έχει λαμβάνειν, κατά μέσο όρο 6.000-7.000 ευρώ και θα κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Μετά θα αποφασίσουμε αν θα αντιδράσουμε και πως θα διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Η υπομονή μας εξαντλείται», τόνισε στη Live Sport διαιτητής της μεγάλης κατηγορίας.

Για την κατάσταση αυτή που έχει δημιουργηθεί έχει ενημερωθεί ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα. Στην περίπτωση που ενημερωθεί η FIFA, θα σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ με απαίτηση την εξόφληση των διαιτητών σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Η ομοσπονδία αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και αυτός είναι ο λόγος που οι διαιτητές δεν έχουν πάρει τα χρήματά τους. Πάντως, οι διαιτητές για την ώρα δεν έχουν σκεφτεί να αντιδράσουν με αποχή. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν αποκλείεται να συμβεί αν δεν τακτοποιηθούν οι οφειλές του σε εύλογο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν κι άλλες οφειλές προς τους διαιτητές και συγκεκριμένα στους διεθνείς. Από την περυσινή σεζόν έχουν διευθύνει αγώνες σε ξένα πρωταθλήματα, αλλά παραμένουν απλήρωτοι. Είναι προφανές ότι οι ξένες ομοσπονδίες έχουν καταβάλει τα χρήματα στην ΕΠΟ, όμως αυτά δεν έχουν φτάσει στους διαιτητές.

Διαβάστε ακόμη...