Ξεκίνησε και πήρε… αναβολή η δίκη των «28», χωρίς Μαρινάκη και με… ανέκδοτα!

Απο thessports.gr: Έπειτα από την διακοπή της 27ης Σεπτεμβρίου, σήμερα (9/10) επανεκκίνησε η δίκη των «28» με την πρόεδρο του δικαστηρίου, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη, έντονα εκνευρισμένη από την απουσία βασικών μαρτύρων, να μοιράζει... ατάκες.
Πηγή: thessports.gr
Ξεκίνησε και πήρε… αναβολή η δίκη των «28», χωρίς Μαρινάκη και με… ανέκδοτα!

Ωστόσο λόγω απουσίας των βασικών μαρτύρων η δίκη πήρε αναβολή για τις 20 Δεκεμβρίου!

Από τους 24 που μάρτυρες παρόντες είναι μόνο οι πέντε (Κύρος Βασάρας, Κυριάκος Θωμαΐδης, Πέτρος Κωνσταντινέας, Ιωάννης Καλύβας και Νίκος Παναγόπουλος), με την πρόεδρο απευθυνόμενη στη δικηγόρο του Δημήτρη Μελισσανίδη, Παρασκευή Πολύζου που επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις να λέει: «Όλοι οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα. Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον».

Επίσης, στον δικηγόρο του Φώτη Κωστούλα του Παναιτωλικού, που ανέφερε ότι ο πελάτης του είναι στη Σουηδία, είπε: «Τα είπαμε και την προηγούμενη φορά, με ραντεβού. Στο σπίτι καλύτερα, να μην ταλαιπωρούμαστε».

Από τους 28 κατηγορούμενους είναι παρόντες μόνο οι Κουρίδης, Σταθόπουλος, Δούρος, Παπακωνσταντίνου, Μπριάκος, Προύντος και ο Ηλίας Σπάθας, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκπροσωπείται από από τον δικηγόρο του Βασίλη Δημακόπουλο.

Διαβάστε ακόμη...