Ο... διαφορετικός Γιάννης!

Απο FORZA: Ποιος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον οποίο κανείς δεν έχει βρεθεί να πει καλή κουβέντα...
Πηγή: forza
Ο... διαφορετικός Γιάννης!

«Η ΑΕΚ είναι... διαφορετική». Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της διαφορετικότητας μάλλον, εντάσσεται και η συνεργασία με τον... «Γιαννάκη». Ποιος είναι ο «Γιαννάκης»;

Στην πιάτσα του ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος θεωρείται... πνευματικός γιος του Θωμά Μητρόπουλου! Η ΑΕΚ που είναι... διαφορετική, θυμίζουμε ότι έχει άτυπα στις τάξεις της ως σύμβουλο του Μελισσανίδη και αυτόν! Ναι! Όλοι μαζί αυτοί ως κομμάτι της περιβόητης διαφορετικότητας, που ευαγγελίζεται η συγκεκριμένη ομάδα!

Κάπως έτσι την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια. Ήταν το ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και αντί να πάει στους παίκτες του να τους ζητήσει να αλλάξουν τρεις συνεχόμενες πάσες, μπας και φθάσουν στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αυτός μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, πήγαν στους διαιτητές! Αγαπημένη και παραδοσιακή συνήθεια όλων αυτών των παραγόντων που μεγάλωσαν στα χρόνια της παράγκας. Στα χρόνια του Θωμά, που... έθρεψε ποδοσφαιρικά τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αυτός ο παράγοντας ήταν μέσα στους εμπλεκόμενους στο Κοριόπολις. Τότε και πρωτοβάθμια είχε τιμωρηθεί με ποινή 30 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή. Νωρίτερα, οι πρώτες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις ήρθαν μέσα από τα γραφεία της (αμαρτωλής) Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ήταν υπάλληλός της. Το πώς κατάφερε... φεύγοντας να πάρει αποζημίωση 350.000 ευρώ, όπως είπε κι ο Κούγιας, είναι κάτι από τα ανεξήγητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ

Εδώ και χρόνια λοιπόν, ο Παπαδόπουλος αποτελεί έναν από τους συμβούλους του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ποιος ο ρόλος και οι αρμοδιότητές του; Οι Ενώσεις, οι διαιτητές και όλο το παρασκήνιο γενικώς...

Είναι ένας «παράγοντας» που φροντίζει να αποφεύγει το φως της δημοσιότητας. Αν ψάξετε να βρείτε φωτογραφίες του, θα δυσκολευτείτε.

Αν ρωτήσετε προέδρους Ενώσεων και διαιτητές γι' αυτόν τον παράγοντα της ΑΕΚ, τότε θα αναδειχθεί και ο ρόλος του.

Γι' αυτό και ως άνθρωπος ειδικών αποστολών, συνόδεψε και αυτός τον Μελισσανίδη στο τελευταίο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΠΕ...

Ο Αλέξης Κούγιας είναι αυτός που έχει μιλήσει περισσότερο από όλους για τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον ρόλο του. Έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον συγκεκριμένο παράγοντα του ποδοσφαίρου, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ.

Έχει πει κατά καιρούς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ:

*** «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που ενώ ήταν υπάλληλος στην ΕΠΟ με 800€ το μήνα, είχε αγοράσει από τον μάνατζερ Τραυλό το Πόρσε Καγιέν Τούρμπο αξίας καινούργιο 200.000€».

*** «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που πρωταγωνίστησε σε όλες τις εκλογές των ΕΠΣ στην Ελλάδα (υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα για την παρουσία του και τον ρόλο του εκεί), όπου έγιναν επεισόδια (Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Αιτωλοακαρνανία κλπ) και στη Λάρισα προσέφερε σε προέδρους τοπικών ομάδων χρήματα για να μην ψηφίσουν τον κ. Μπουχλαριώτη και να ψηφίσουν πρόσωπο που αυτός ήθελε, καθ ' υπόδειξη του αφεντικού του».

*** «Κατοικεί μόνιμα στο ξενοδοχείο Holiday Inn, όπου διαμένουν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αυτός είναι ο αρμόδιος για τους δανεικούς της ΑΕΚ, αλλά και ασχολείται αποκλειστικά με τους Έλληνες διαιτητές».

Η ΑΕΚ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

Ο κόσμος το έχει τούμπανο...

Και όμως... Όλα αυτά που διαβάσατε, ειπώθηκαν χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίδραση... Γιατί άραγε; Όποιος είναι καθαρός και διαβάζει ή ακούει τόσες κατηγορίες, προφανώς και αντιδρά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπήρξε αντίδραση.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι! Μέρα παρά μέρα ο ποδοσφαιρικός κόσμος «καταγγέλλει» κάτι για τον Παπαδόπουλο και το πώς προσπαθεί να επηρεάσει το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου. Λέγονται και γράφονται πολλά πράγματα και παρόλα αυτά, η ΑΕΚ τον έχει ακόμη στις τάξεις της. Και φαίνεται πως είναι και περήφανοι. Και συνεχίζουν να μιλάνε αυτοί για διαφορετικότητα και να κατηγορούν άλλους για το ότι παίζουν βρώμικα!

Όλως παραδόξως, όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν θα βρει κανείς κάποια τοποθέτηση – δήλωση ανθρώπου του ποδοσφαίρου, να μιλά κολακευτικά λόγια για την συγκεκριμένο παράγοντα, που συνεργάζεται με την ΑΕΚ, αλλά στην «Ένωση» που ευαγγελίζονται την διαφορετικότητα, ξέρουν καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη...