Σκοτ Σκάιλς για Ολυμπιακό!

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται ο μπασκετικός Ολυμπιακός μετά το διαζύγιο με τον Ντέιβιντ Μπλατ κι εκείνος που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ενδέχεται να είναι ένας παλιός μας γνώριμος.
Πηγή: inpaok.com
Σκοτ Σκάιλς για Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας η περίπτωση του Σκοτ Σκάιλς εμφανίζεται τη δεδομένη στιγμή ως η επικρατέστερη, έχοντας ορίζοντα ως το τέλος της σεζόν.

Ο Σκάιλς, είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 1996-97 από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, όπου αρχικά ήταν παίκτης-προπονητής και είχε συνεργάτη του τον Κώστα Φλεβαράκη!

Με τον Δικέφαλο τερμάτισε στην 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 55χρονος πλέον Αμερικανός τεχνικός έχει θητεία 14 ετών στο ΝΒΑ, κατά την οποία κάθισε στον πάγκο σε 948 αγώνες με Φίνιξ Σανς, Σικάγο Μπουλς, Μιλγουόκι Μπακς κι Ορλάντο Μάντζικ, παραμένοντας χωρίς δουλειά από το 2016.

Τώρα προτάθηκε στον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να κάνει restart στην καριέρα του και η προοπτική της Ευρωλίγκας ίσως είναι δελεαστική.

Από την ελληνική αγορά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό, αλλά επαφή δεν είχε γίνει μέχρι χθες, αφού ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στη Βοστόνη, παρακολουθώντας την προετοιμασία των Σέλτικς. Είναι πιθανό πάντως να υπάρξει ραντεβού μετά την επιστροφή από τις ΗΠΑ, που είναι προγραμματισμένη για αύριο. Ο Μπαρτζώκας πάντως είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει πολυετές συμβόλαιο και δεσμευτικές εγγυήσεις, ύστερα από τον επεισοδιακό τρόπο που είχε αποχωρήσει.

Διαβάστε ακόμη...