Αστέρας Τρίπολης: Το επιθετικό «ψάξιμο»

Απο paokday.gr: Οι Αρκάδες έχουν μέχρι στιγμής χρησιμοποιήσει τρία διαφορετικά συστήματα και από το «9» πέρασαν ήδη 5 διαφορετικοί παίκτες
Πηγή: paokday.gr
Αστέρας Τρίπολης: Το επιθετικό «ψάξιμο»

Σε διαδικασία... ψαξίματος βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης και αυτό αποτυπώνεται (και) στο γεγονός πως οι Αρκάδες, έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τρία διαφορετικά συστήματα. Σε ότι αφορά βέβαια το πώς ξεκινούν τους αγώνες τους, αφού κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεών τους αλλάζουν πρόσωπα και διατάξεις.

Στην πρεμιέρα του Φαλήρου και με την ΑΕΚ ο Μπόρχα Χιμένεθ παρέταξε 3-5-2, σε Ξάνθη και κόντρα στον Ατρόμητο 4-4-2, ενώ στο Ηράκλειο προτίμησε το 4-3-3. Την ίδια στιγμή 4 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί στο «κεφάλι», μόνοι ή με παρτενέρ.

Οι Λουίς Φερνάντεζ και Μαρκ Φερνάντεζ άρχισαν πλάι πλάι δύο φορές, αν και ο τελευταίος δεν είναι φορ. Ομως η επιλογή του ήταν κατά συνθήκη, αφού στα πρώτα παιχνίδια οι Χαουρέγκι, Κρέσπι, Μπαράλες ήταν ανέτοιμοι. Στα επόμενα τρία τον είδαμε στα άκρα και είναι ο πρώτος σκόρερ των Αρκάδων με 3 γκολ. Αντίθετα ο 26χρονος είναι ο μόνος που έχει βρεθεί και στα 5 παιχνίδια στο «κεφάλι». Στο «Γεντί Κουλέ» μόνος, στην Ξάνθη με παρτενέρ τον Μπαράλες, ενώ κόντρα στον Ατρόμητο είχε τον Χαουρέγκι.
Ο Λουίς Φερνάντεθ είναι ο μόνος που έχει ξεκινήσει βασικός στο «9» και στα πέντε παιχνίδια του Αστέρα

Επειδή μάλιστα στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες είδαμε και τον Κρέσπι, άλλα ερχόμενο από τον πάγκο, αυτόματα φτάνουμε στις 5 διαφορετικές επιλογές προσώπων, που ηγήθηκαν ως τώρα την γραμμή κρούσης των Αρκάδων. Ο απολογισμός τους είναι αθροιστικά 3 γκολ και 2 ασίστ, πάντα όταν αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης (π.χ. ο Μαρκ Φερνάντεθ και τα τρία του τέρματα τα έχει πετύχει ως εξτρέμ).

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Με Ολυμπιακό (3-5-2): Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ. Αλλαγή: Μπαράλες. Απολογισμός: –
Με ΑΕΚ (3-5-2): Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ. Αλλαγή: Μπαράλες. Απολογισμός: 2 γκολ
Με Ξάνθη (4-4-2): Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες. Αλλαγή: Χαουρέγκι. Απολογισμός: 1 ασίστ.
Με Ατρόμητο (4-4-2): Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι. Αλλαγή: Κρέσπι. Απολογισμός: 1 ασίστ.
Με ΟΦΗ (4-3-3): Λουίς Φερνάντεθ. Αλλαγή: Μπαράλες. Απολογισμός: 1 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...