Κάζο για ΟΣΦΠ

Από inpaok.com: Το νεοφώτιστο στην Α2, κολέγιο Ανατόλια πέρασε άνετα από την αίθουσα 5 του ΣΕΦ επικρατώντας 91-76 του ΟΣΦΠ και τον απέκλεισε από το Κύπελλο Ελλάδας, δείχνοντας παράλληλα τις δυσκολίες της κατηγορίας στους ερυθρολεύκους λίγες μέρες πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Κάζο για ΟΣΦΠ

Η πορεία της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε μόλις στο δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη αντιμετώπισε το Ανατόλια στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι νεοφώτιστοι στην Α2 είχαν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και παρά τις προσπάθειες των παικτών του Τσαλδάρη το σκηνικό δεν άλλαξε σε κανένα σημείο. Έτσι οι Θεσσαλονικείς έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη, που τους έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από μια ομάδα που θα αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με αυτόν φέτος (Α2), παίρνοντας μια πρώτη… γεύση από τις δυσκολίες που θα έχει η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 37-46, 59-70, 76-91.

Διαβάστε ακόμη...