Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Τέλος στην εξευτελιστική εποχή Αλαφούζου»

Απο sdna.gr: Δριμεία ανακοίνωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», που υποστηρίζει την κίνηση της Θύρας 13 να απέχει από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Τέλος στην εξευτελιστική εποχή Αλαφούζου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία χαιρετίζει την πρωτοβουλία των συνδέσμων της Θύρας 13 και τις κινητοποιήσεις που ανακοίνωσαν για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μηχανοκίνητη πορεία προς το ΟΑΚΑ που θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι από το γήπεδο της Λεωφόρου, παρακολούθηση του τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια παρακολούθηση του αγώνα με την συμμορία Πειραιώς στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του, με σκοπό να τελειώσει επιτέλους οριστικά κι ολοκληρωτικά η εξευτελιστική για τον Παναθηναϊκό εποχή του Αλαφούζου και οι μετοχές της ΠΑΕ να πάνε σε χέρια ανθρώπων που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, στον Παναθηναϊκό Α.Ο. (Ερασιτέχνη), ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα στηριχθεί από το σύνολο του Παναθηναϊκού Κόσμου.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Παναθηναϊκούς, οργανωμένους και μη να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι το παρόν στις παραπάνω κινητοποιήσεις.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!»

Διαβάστε ακόμη...