Ο «κλεισμένος» Σακελλαρίου, ο… έκτος ξένος και ο Γιάνκοβιτς

Η συμφωνία με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου και η άφιξη του στην Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη ίσως διαφοροποιεί τα δεδομένα στο ρόστερ των «κιτρίνων» για την νέα χρονιά.
Πηγή: sdna.gr
Ο «κλεισμένος» Σακελλαρίου, ο… έκτος ξένος και ο Γιάνκοβιτς

Η συμφωνία με τον Έλληνα γκαρντ και η έλευση του Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς που βρίσκεται πλέον στην Θεσσαλονίκη και θα λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει αλλάξει ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Άρη και πλέον ο Σούλης Μαρκόπουλος καλείται να πάρει αποφάσεις.

Καταρχήν ο Έλληνας τεχνικός καλείται να αποφασίσει τι θα γίνει με τους ξένους μιας και πλέον ο Άρης έχει έξι, άρα έχει κλείσει όλες τις θέσεις από τους Τάλτον, Μόρις, Λι, Μιλόσεβιτς, Γκάγκιτς και Ντραγκίσεβιτς. Εδώ μπαίνει ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, η συμφωνία με τον οποίο δείχνει ότι προς το παρόν ο Άρης δεν θα αποκτήσει Αμερικανό στα γκαρντ, κάτι που φάνηκε από την καθυστέρηση στην υπόθεση Κάουελς και στο γεγονός ότι έχει «παγώσει» το θέμα του Άλστον Τζ.

Ο Έλληνας γκαρντ προφανώς και έρχεται για να καλύψει αυτή την θέση, αλλά ίσως όχι μόνο και αυτή. Και αυτό γιατί με την συμφωνία που έκανε ο Άρης με τον Ντραγκίσεβιτς, το μπάτζετ ήδη έχει ξεπεράσει τα προβλεπόμενα όρια. Έτσι οι «κίτρινοι» πιθανότατα κάνουν… πίσω στην περίπτωση του Γιάνκοβιτς, ο οποίος ακόμα περιμένει να πάρει εγγυήσεις για τις παλιότερες οφειλές, και έτσι θα έχουν τον Σακελλαρίου στα γκαρντ και τους Μιλόσεβιτς, Γκάγκιτς, Ντραγκίσεβιτς και Λι στην ρακέτα.

Αυτό μένει να αποφασιστεί από τον Σούλη Μαρκόπουλο ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση του Λι αλλά και του Γκάγκιτς, που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών. Πάντως είναι αλήθεια ότι οι πρόσφατες κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα στον μεταγραφικό προγραμματισμό και διστακτικότητα στην λήψη αποφάσεων για το μέλλον συγκεκριμένων παικτών.

Βέβαια όλα αυτά με την προυπόθεση να λυθεί το «ban», απομένουν άλλα δύο. Πάντως ο Σακελλαρίου έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής ακόμα και με απαγόρευση μεταγραφών.

Διαβάστε ακόμη...