«Βόμβα» Περέιρα: «Το VAR μπήκε στο Καραϊσκάκη μία ώρα πριν το ματς αντί για τρεις»

Από sdna.gr : Απόλυτη επιβεβαίωση της μεγάλης αποκάλυψης του SDNA, διά στόματος Βίτορ Μέλο Περέιρα. Το σκάνδαλο της πρεμιέρας εξηγήθηκε και επισήμως: «Η εγκατάσταση έπρεπε να γίνει 3 ώρες πριν και έγινε 1 ώρα πριν το ματς».
Πηγή: sdna.gr
«Βόμβα» Περέιρα: «Το VAR μπήκε στο Καραϊσκάκη μία ώρα πριν το ματς αντί για τρεις»

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου όσον αφορά την χρήση του Video Assistant Referee. To SDNA σας είχε ενημερώσει από τις 13 Σεπτεμβρίου για το σκάνδαλο της πρεμιέρας στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αστέρα Τρίπολης και το χαμένο ριπλέι στο πέναλτι σε βάρος του Μπαράλες.

Η επιβεβαίωση μίας ακόμα μεγάλης αποκλειστικότητας ήρθε από τα επίσημα χείλη του υπεύθυνου αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναλύσει με διαδοχικά ρεπορτάζ ότι ο λόγος που απουσίαζε το σωστό ριπλέι είχε να κάνει με το γεγονός πως το van δεν πρόλαβε να συνδεθεί με τις δύο κάμερες με super slow motion λήψεις, καθώς εμποδίστηκε η είσοδος του οχήματος στο Καραϊσκάκη με το πρόσχημα ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες διαπιστεύσεις για τους τεχνικούς.

Ανάλογο πρόβλημα με την έλλειψη πιστοποιητικών υπήρξε και στα υπόλοιπα γήπεδα όπου ωστόσο επετράπη η είσοδος, με το Καραϊσκάκη να είναι το μοναδικό που την απαγόρευσε.

Μολονότι, λοιπόν, το van του VAR βρισκόταν τέσσερις ώρες πριν όπως προβλεπόταν από την διαδικασία, η είσοδος στο γήπεδο έγινε κατόπιν άδειας αρκετές ώρες αργότερα.

Από τον Περέιρα ζητήθηκε επίσης να απαντήσει στο εάν μπήκε άνθρωπος του Ολυμπιακού στο van, με τον Πορτογάλο να δηλώνει επισήμως άγνοια για το περιστατικό, κάτι απολύτως λογικό, καθώς η είσοδος σε αυτό έγινε όπως έχουμε αναφέρει πριν την άφιξη των διαιτητών προκειμένου να... επιθεωρηθεί ο χώρος του van! Όλα τα παραπάνω γεγονότα, συνέβαλαν ώστε τελικά να χαθεί το κρίσιμο ριπλέι και να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα και εν τέλει ο βαθμολογικός πίνακας από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...