Πρώην του ΠΑΟΚ για ΑΕΚ

Απο inpaok.com: Ο Νίκος Κωστένογλου είχε αναλάβει προσωρινά την ΑΕΚ μετά την απομάκρυνση του Καρντόσο, αλλά τελικά έμεινε οριστικά ως προπονητής στην πρώτη ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
Πρώην του ΠΑΟΚ για ΑΕΚ

Έτσι αποχώρησε αναγκαστικά από την Ακαδημία της ΑΕΚ, έχοντας αναλάβει την ευθύνη του τμήματος Ανδρών, και η διοίκηση αναζητά τον αντικαταστάτη του, με τον Θόδωρο Ελευθεριάδη να βρίσκεται στη λίστα.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος τα πρώτα χρόνια του Ζαγοράκη στην προεδρία του ΠΑΟΚ είχε αναλάβει τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Δικέφαλου, είναι εδώ και αρκετά χρόνια προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο και ξέρει καλά τις ακαδημίες.

Σύμφωνα δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, αποτελεί μεταξύ των πρώτων ονομάτων που απασχόλησαν την «ένωση» για τη θέση που προέκυψε.

Ο ίδιος μετά τον ΠΑΟΚ έχει υπάρξει στέλεχος της ΕΠΟ, πρώην προπονητής της Εθνικής Κ15 και συντονιστής των τμημάτων υποδομής των εθνικών ομάδων. Το βιογραφικό του δε σταματά εδώ, αφού παλιότερα έχει περάσει από την Εθνική Ελπίδων επί Γεωργιάδη και Τσάνα, ενώ έχει εργαστεί και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών τους.

Διαβάστε ακόμη...