Deal: Υπέγραψαν oλυμπιακός - Nova και για το 2020-21!

Το SDNA αποκαλύπτει τη νέα συμφωνία oλυμπιακού-Nova που επέκτειναν σήμερα το συμβόλαιο τους ως το 2021! Στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το νέο deal, χωρίς τις εμπορικές συμβάσεις.
Πηγή: sdna.gr
Deal: Υπέγραψαν oλυμπιακός - Nova και για το 2020-21!

Στις αρχές του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου η Nova ενημέρωνε για την οριστική συμφωνία με τον oλυμπιακό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του στο πρωτάθλημα για την σεζόν 2019-20.

Μέσα σε δύο μήνες και μετά από μόλις έναν εντός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα, οι δύο πλευρές φανερά ικανοποιημένες από την συνεργασία τους και μετά από... σκληρές διαπραγματεύσεις επέκτειναν τη συμφωνία τους και για την επόμενη σεζόν, πιστοποιώντας τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους, αλλά και την άψογη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο (φωτό).

Κι αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός από την τηλεοπτική συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τους εντός έδρας αγώνες του oλυμπιακού στην Super League, υπάρχει και η ενεργή πρόταση του ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Forthnet, κάτι που πιστοποιεί το άριστο κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας που υπάρχει.

Την ώρα λοιπόν που οι περισσότερες ΠΑΕ της Super League (όπως φάνηκε και από το πρόσφατο θέμα του SDNA που ζήτησε την επίσημη γνώμη όλων των ομάδων) ζητούν κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, ο oλυμπιακός δείχνει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι δεν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος, αφού εστιάζει στο δικό του συμφέρον, δίχως να εξετάζει την επιθυμία της πλειοψηφίας των εταίρων της Super League.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί ανάμεσα σε Nova και oλυμπιακό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2020-21 αναφέρει ως ποσό συμφωνίας τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται φυσικά οι εμπορικές συμβάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές που προφανώς και ανεβάζουν το τελικό νούμερο.

Με άλλα λόγια, ο oλυμπιακός εξασφαλίζει μόνιμη και σταθερή τηλεοπτική στέγη και για την επόμενη περίοδο, δίχως να περιμένει ή να επηρεάζεται από τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, μία κίνηση που έχει και σημειολογικό ενδιαφέρον από κάθε άποψη, αφού επικυρώνει με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο τις άριστες σχέσεις ανάμεσα σε Nova και oλυμπιακό, που μπορεί να γίνουν στο μέλλον ακόμα πιο στενές, αν τελικά επέλθει γάμος ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Forthnet.

Διαβάστε ακόμη...