Διορίζεται στο ΣΕΦ η Τσιλιγκίρη

Από sdna.gr:Οι υβριστικές τοποθετήσεις εναντίον άλλων παραγόντων και αθλητικών συλλόγων οδήγησαν την Χριστίνα Τσιλιγκίρη σε κρατική θέση! Σήμερα πέρασε το κατώφλι του Μαξίμου και η κυβέρνηση της πρότεινε αναβάθμιση τοποθετώντας τη διευθύντρια στο ΣΕΦ!
Πηγή: sdna.gr
Διορίζεται στο ΣΕΦ η Τσιλιγκίρη

Έφτασε η ώρα της... προαγωγής για τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη! Η γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, της οποίας πλέον τον μισθό θα καταβάλει ο ελληνικός λαός, «εξαργυρώνει» την προϋπηρεσία της στον χώρο του αθλητισμού, αναλαμβάνοντας δια διορισμού ένα υπεύθυνο πόστο σε μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις της χώρας!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του κυβερνητικού ρεπορτάζ, στην παράγοντα των «ερυθρόλευκων» προτάθηκε η θέση της διευθύντριας του ΣΕΦ, με κύριο έργο της να αναβαθμίσει την εγκατάσταση και να διορθώσει τα πολλά προβλήματά της.

Στο... κανονικό βιογραφικό της, περιλαμβάνεται πτυχίο του τμήματος λογιστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Λογιστικής Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στην "Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & επιχειρήσεων" , καθώς επίσης και στο Groupe Ecole Superieur de Commerce de Rennes, στο Marketing-Management στο University of Derby "MSc Hospitality and Tourist Management", είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και μιλάει τρεις γλώσσες.

Στον χώρο του αθλητισμού, πέρα από τις ενασχολήσεις τις με διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών events μέσω της εταιρείας της, C.J.T. Sports Marketing & Consulting, καθώς επίσης και την εμπλοκή της στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, έχει εμπλακεί και σε πολλά τουλάχιστον... αμφιλεγόμενα περιστατικά. Σε αυτό το... άτυπο αθλητικό «βιογραφικό» της, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

...στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League και στα ολλανδικά Μ.Μ.Ε. γίνεται θέμα για τα... ταπεινά αποδυτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη -άγνωστο γιατί- αποφασίζει να ποστάρει στο λογαριασμό της στα social media ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr με τίτλο «Ξεφτίλισαν τον ΠΑΟ και τη Λεωφόρο οι Ολλανδοί» και από κάτω ακολουθεί ένας βομβαρδισμός από σχόλια. Μόνο που ένα από αυτά που φέρει την υπογραφή της Χριστίνας Τσιλιγκίρη που απευθυνόμενοι στους οπαδούς του Παναθηναϊκού φτάνει το επίπεδο στον πάτο: «Άντε γεια ρε. Ζώα... έχετε πάθει αποβλάκωση από την πλύση εγκεφάλου που σας κάνει το Σκάι...!!!».

...λίγο μετά από ντέρμπι αιωνίων στο βόλεϊ το οποίο κρίθηκε υπέρ των Πειραιωτών χάρη σε διαιτητική απόφαση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεσπά στο Instagram με βαριές εκφράσεις, ζητώντας την επανάληψη του ματς, με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη να του απαντάει με το μήνυμα: «Πάρε φόρα»!

...σε συνέντευξή της στο στο ΦΩΣ, τονίζει ότι «είναι ψέμα ο ύμνος του Παναθηναϊκού που λέει ότι είναι πρωταθλητής σε όλα τα σπορ», κάτι που σύμφωνα με την ίδια ισχύει για τον Ολυμπιακό.

Ιδού και η ανάρτηση της ίδιας από την παρουσία της στο Μαξίμου...

Διαβάστε ακόμη...