Έβγαλε γλώσσα ο Γκαρσία

Απο inpaok.com: Ο Ματέο Γκαρσία έβγαλε γλώσσα! Μίλησε στη σερβική εφημερίδα «Večernje novosti» για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Σερβίας μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν στις 21 Σεπτεμβρίου και υποσχέθηκε πως θα σκοράρει δύο φορές όπως έκανε και εναντίον του ΠΑΟΚ πέρυσι.
Πηγή: inpaok.com
Έβγαλε γλώσσα ο Γκαρσία

Ο νεαρός Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, πέρυσι είχε σκοράρει στο 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα στο Κύπελλο, αλλά η ομάδα του αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων από τον Εργοτέλη και ο Δικέφαλος τελικά κατέκτησε το τρόπαιο (το 3ο στη σειρά κάνοντας και το νταμπλ).

Επίσης είχε βάλει γκολ και στο διπλό του Δικέφαλο μέσα στο Χαριλάου στο πρωτάθλημα (1-2), στον δρόμο του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Αλλά αυτός θυμάται μόνο τα δικά του γκολ...

Έτσι τώρα ο Γκαρσία δήλωσε τα εξής: «Έχω ακούσει πολλά για τη μεγάλη αντιπαλότητα των πιο μεγάλων σερβικών ομάδων και έχω δει βίντεο από το παρελθόν. Είναι ένα πραγματικό ντέρμπι που πρέπει να δείξω την αξία μου. Θα βάλω δύο γκολ και θα χαροποιήσω τους οπαδούς μας. Τα μεγάλα παιχνίδια με εμπνέουν. Πέρυσι σκόραρα δύο γκολ με τον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα του Άρη, ένα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. Είμαι έτοιμος να το κάνω ξανά με τον Ερυθρό Αστέρα».

Διαβάστε ακόμη...