Ιβιτς στο SDNA: «Ουδέποτε μίλησα με τον Άρη...»

Από inpaok.com:Ο Βλάνταν Ιβιτς με δήλωσή του στο SDNA ξεκαθάρισε πως ουδέποτε μίλησε με τους ανθρώπους του Αρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κιτρίνων.
Πηγή: sdna.gr
Ιβιτς στο SDNA: «Ουδέποτε μίλησα με τον Άρη...»

ΟΑρης μετά τη φυγή του Σάββα Παντελίδη, αναζητεί προπονητή, ένα θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο Αγγελος Χαριστέας. Οπως ενημερωθήκατε μέσω του SDNA, ο βετεράνος άσος, εξετάζει δύο αξιόλογες περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό, με την τελική του απόφαση να αναμένεται να παρθεί μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Ηδη, όλο αυτό το διάστημα αρκετά ονόματα υποψήφιων ξένων τεχνικών, ήρθαν στο «φως» της επικαιρότητας, ωστόσο, όπως φαίνεται κανένα από αυτά δεν απηχούσε στην πραγματικότητα. Ενα εξ' αυτών ήταν και του Βλάνταν Ιβιτς, του προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Σέρβο τεχνικό με τον ίδιο να δείχνει απορημένος από το γεγονός πως ακούστηκε το όνομά του για τον Αρη. «Ουδέποτε μίλησε με κανέναν από τον Αρη, αλλά ούτε και με ενόχλησαν», ήταν η αφοπλιστική του δήλωση.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι στις προθέσεις μου να επιστρέψω στην Ελλάδα. Εχω συμβόλαιο με την Μακάμπι, είμαι καλά εδώ, είμαστε πρωταθλητές και στόχος μου είναι το πως θα διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας. Τίποτα άλλο δεν ισχύει και δεν γνωρίζω από που προκύπτουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα».

Διαβάστε ακόμη...